UCMS UpToDate #4 « True HR

UCMS UpToDate #4

Logo UCMS UpToDate 4

Salutare,

Te-ai simțit vreodată copleșit de gestionarea procesului de delegații și deconturi? Ai simțit că de fiecare dată când trebuie să te ocupi de acestea, devine mai greoi și se strecoară mai multe erori? Că parcă orice ai face, angajații trimit prea des cereri de decont incomplete sau pe canalul nepotrivit?

Să știi că nu ești singurul. Datele arată faptul că 1 din 5 formulare de decont sunt depuse incorect, (Global Business Travel Association) iar corectarea sau actualizarea lor poate dura până la 18 minute / decont. Nici nu e de mirare că la final de lună te simți sufocat de deadline-uri și activități nefinalizate.

Totuși, există speranță. Cu un software digital all-in-one, lucrurile devin mult mai ușoare. Te bucuri de o organizare optimă prin faptul că soluția permite administrarea tuturor documentelor într-un singur loc, în format electronic. Mai mult, ai parte de o evidență clară a fiecărei delegații și poți vizualiza cu ușurință toate cheltuielile aferente acesteia.

Vrei să-nțelegi mai bine cum te poate ajuta un modul de delegații să fii în control, dar și să-ți optimizezi bugetul?

Să începem! 😊

DE CE SĂ OPTEZI PENTRU UN MODUL DE DELEGAȚII ȘI DECONTURI?

Cred că am căzut deja de acord că gestionarea delegațiilor și deconturilor poate fi un proces greoi atunci când este făcut manual.

Studiile arată că procesarea cererii de decont durează în medie 20 de minute. 20 de minute pentru un singur angajat. 😑 O eternitate.

Cu un modul digital, îți simplifici treaba, prin faptul că împarți responsabilitatea între tine și angajat. Acesta își depune sigur cererea de decont, în care este obligat să încarce și documentele justificative. Pe lângă faptul că o parte din muncă se împarte cu angajatul, ai toate informațiile aferente procesului, la un click distanță.

Vrei să vezi cum funcționează modulul?

Câteva beneficii importante

Munca Adminilor devine mai simplă și mai rapidă

pentru că pot gestiona din același loc întregul proces de delegații și deconturi. În plus, modulul permite aprobarea cheltuielilor și verificarea deconturilor, pe baza fluxurilor stabilite în funcție de politica companiei.

Angajații își pot gestiona singuri cererile de decont

aceștia pot completa singuri ordinul de deplasare și decontul de cheltuieli fără a trece prin departamentul de resurse umane. De asemenea, se pot stabili dinainte plafoane limită pentru cheltuieli, pentru ca angajatul să știe, spre exemplu, care este limita stabilită pentru cazare.

Uiți de stresul calculării diurnei multiple

pentru că se pot crea diverse moduri de calcul a diurnei (efectivă și deductibilă). În cazul diurnei externe, este necesar doar să fie completate ziua și ora la care angajatul trece diverse frontiere, și diurna va fi calculată corect, conform țării de destinație.

Știi în orice moment situația cheltuielilor efectuate în delegații

deoarece există un istoric cu deconturile efectuate de-a lungul timpului și poți genera diverse rapoarte pentru a avea o privire de ansamblu.

Te confrunți și tu cu întârzieri, lipsă de transparență și ordine de deplasare incorecte?

Îți mulțumim că ne-ai citit până la final. Apreciem fiecare comentariu, like, distribuire și mai ales feedback! Ne poți urmări activitatea pe: LinkedIn, Facebook, Instagram, și pe truehr.ro.

Dacă ai vreo întrebare pentru noi, scrie-ne: Scrie-ne mail aici!

Pe curând!