Generează rapoarte și extrage datele de care ai nevoie

True HR Analytics

True HR Analytics

Extrage datele de care ai nevoie și personalizează rapoartele

Automatizează generarea rapoartelor

True HR Analytics este o soluție prin care poți analiza și vizualiza datele din compania ta, oferindu-ți posibilitatea de a le prelucra în funcție de nevoile tale. Funcționalitatea îți permite extragerea și transformarea datelor în rapoarte interactive, pentru a lua cele mai bune decizii de business și pentru a împărtăși eficient informații cu echipa ta.

Solicită acum un demo gratuit și descoperă cum un software de Business Intelligence poate transforma datele companiei tale în avantaje competitive.

Cum poți utiliza True HR Analytics?

True HR Analytics oferă numeroase opțiuni de filtrare a informațiilor, pentru ca tu să poți găsi rapid toate datele de care ai nevoie. Informațiile din rapoarte sunt prezentate în cele mai mici detalii și pot fi afișate în diferite aspecte grafice.

importi date

Poți importa date din diferite surse, cum ar fi fișiere Excel, baze de date, aplicații de HR și multe altele. Cu True HR Analytics, utilizezi instrumentele de transformare și modelare a datelor pentru a combina și transforma datele înainte de a le vizualiza. 

vizualizezi date

True HR Analytics oferă o gamă largă de vizualizări, precum grafice, tabele, și multe altele. Poți personaliza graficele utilizând instrumentele de formatare și design incluse în True HR Analytics. Ai parte de rapoarte complexe, ușor de înțeles.

Reprezentarea vizuală a unor cantități mari de date te ajută să înțelegi mai bine tendințele și situațiile specifice din diverse departamente. Prin urmare, poți lua decizii informate privind activitatea, strategiile și organizarea companiei tale.

analizezi date

Poți utiliza True HR Analytics pentru a descoperi tendințe, relații și modele în datele din compania ta: numărul de angajați, date demografice, informații salariale, costuri de recrutare, etc.

Poți utiliza, de asemenea, instrumentele de analiză pentru a simula scenarii și a prezice rezultate. Astfel, cu True HR Analytics ai la îndemână informațiile necesare pentru a lua deciziile potrivite și pentru a-ți reduce costurile operaționale.

Analizând tendințele din companie, poți preveni mult mai ușor schimbările bruște și poți înțelege mai ușor ce determină o productivitate scăzută a angajaților sau un număr mare de demisii.

Partajezi Datele

Împărtășești rapoartele cu alte persoane din organizația ta, pentru a avea la dispoziție aceleași date. True HR Analytics îți facilitează colaborarea cu toate departamentele din organizație, pentru un flux optim al proceselor administrative. Cu acest soft de analiză a datelor, îmbunătățești comunicarea internă și oferi informații precise.

Ce beneficii îți aduce True HR Analytics?

Descoperă beneficiile de a analiza și vizualiza datele importante din compania ta simplu și rapid!

HR Analytics - Beneficii

– Te ajută să înțelegi ce se întâmplă în compania ta și să iei deciziile potrivite la timp;  
– Identifici riscurile și zonele care necesită îmbunătățire cu ajutorul datelor; 
– Descoperi tendințele din cadrul companiei și analizezi factorii care le influențează; 
– Îți oferă date exacte pentru a lua mai ușor decizii importante;
– Beneficiezi de analize și rapoarte interactive, ușor de personalizat;
– Îți oferă informații valoroase care contribuie la îmbunătățirea proceselor interne; 
– Îți pune la dispoziție date complexe, cu ajutorul cărora poți crește performanța angajaților;
– Personalizezi beneficiile și dezvoltarea angajaților: colectarea datelor demografice te ajută să dezvolți programe care să răspundă la nevoile lor individuale.

Îți dorești să transformi datele în informații valoroase?

Descoperă cum un software de BI te poate ajuta să-ți optimizezi operațiunile!