Solicită un demo gratuit « True HR

Solicită un demo gratuit

True HR & dp-Payroll

Soluții excelente de HR și Salarizare

Solicită Demo Gratuit

Este plăcerea noastră de a concretiza oportunitatea unei colaborări.
Cum te poate ajuta UCMS în afacerea ta?

Dedicare și Expertiză de 25 de ani

Testarea unui demo nu este suficientă. Pentru noi, cheia este apropierea umană. Este foarte important să stabilim o discuție pentru a afla care sunt nevoile tale și cu ce provocări se confruntă afacerea ta. Indiferent de problemă, noi avem instrumentele necesare pentru a-ți oferi soluția.
Buna funcționare a afacerii tale poate să reprezinte uneori un termen abstract. Însă, împreună cu echipa noastră, vei reuși să identifici care sunt procesele care necesită automatizare pentru a-ți eficientiza timpul. Acordă-ți timp pentru a reflecta asupra unor noi idei și concepte despre afacerea ta, pe care am fi bucuroși să le punem în aplicare.
Fiabilitatea celor 2 soluții True HR și dp-Payroll este dezvoltată în permanență pentru a se adapta nevoilor fiecărui client în parte. Procesul de testare este bazat pe feedback-ul activ primit din partea clienților noștri, pentru a le oferi soluții personalizate afacerii lor. Îți oferim asistență live pentru testarea aplicației.
Odată ce planul final este adaptat nevoilor companiei, echipa noastră se va asigura că instalarea și implementarea soluțiilor se realizează fără dificultăți. Tot ceea ce îți rămâne este să te bucuri de beneficiile imediate resimțite în cadrul companiei tale.
Cu True HR și dp-Payroll, planifici eficient, automatizezi procese și integrezi baze de date pentru ca afacerea ta să-și atingă obiectivele de performanță.