True Pontaj Electronic

pontaj electronic

Cu software-ul pontaj online monitorizezi activitatea angajaților

Cu software-ul pontaj online, ții evidența programului angajaților având opțiuni multiple de a colecta datele de prezență a acestora.

Aplicația de pontaj online oferă opțiuni multiple pentru colectarea datelor de prezență. Acestea pot fi obținute direct de la terminale de control acces ce furnizează date de intrare/ieșire. (punch in și punch out).  Prin stabilirea programelor de lucru și a schimburilor alocate angajaților va fi calculat timpul normal lucrat conform schimbului alocat precum și timpul suplimentar efectuat de angajat.

Totodată, folosirea soluției de pontaj îți oferă flexiblitate în alocarea drepturilor de validare și aprobare a datelor introduse în sistem de către pontatori.

Gestionare conturi multiple

Cu True Pontaj Electronic, reduci procesele manuale de actualizare a foilor colective de prezență.

Cu sistemul de pontaj online, acestea se realizează printr-o interfață prietenoasă care înregistrează acțiunile angajaților tăi de tip punch intrare și punch ieșire.

Orele lucrate/suplimentare adăugate în pontaj sunt calculate pe baza regulilor de calul setate pe programul alocat fiecărui angajat. Se pot gestiona multiple conturi de ore (ore suplimentare în cursul săptămânii, în weekend sau în Sărbători legale) prin descărcarea automată spre plată intr-un timp prestabilit (Ex: luna urmatoare). Aceste date sunt preluate automat pentru a fi trimise către soluția payroll în vederea calculării cheltuielilor salariale aferente unei luni.

Cui se adresează soluția?

  • Directorilor de resurse umane
  • Managerilor de resurse umane
  • Directorilor generali și CEO
  • Managerilor de pe diferite niveluri
  • Angajaților

pontaj

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

pontaj online

Pontaj online

Beneficiezi de un software de pontaj care se adaptează diverselor tipuri de programe de lucru.
fisa de pontaj

Rapoarte corecte și precise

Sprijini munca mai multor departamente deoarece întocmirea unui pontaj coerent și actualizat angajaților asigură fluxul natural al celorlalte procese esențiale în compania ta.
pontaj

Vizualizare ore lucrate

Asiguri transparența angajaților prin accesul și vizualizarea în timp real a fișei de pontaj online unde se pot verifica orele lucrate, orele suplimentare, zilele de concedii disponibile, etc.
fisa de pontaj

Date precise și actualizate

Oferi feedback angajaților tăi pe baza informațiilor actualizate și precise despre orele de lucru și îi va motiva asupra îndeplinirii sarcinilor de servici.
soft pontaj

Gestionare pontaje

Gestionezi un număr nelimitat de fișe de pontaj și puncte de lucru multiple.
Ce beneficii îți aduce acest modul?

Sprijini munca mai multor departamente deoarece întocmirea unui pontaj online coerent și actualizat asigură fluxul natural al celorlalte procese esențiale.

pontaj online

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

– Poți atribui fiecărui angajat un program de lucru corespunzător care permite evidențierea situațiilor excepționale în care prezența acestuia la locul de muncă se desfășoară în afara regulilor stabilite prin programul de lucru atribuit (ex. absențe, ore suplimentare etc).
– Poți transfera angajații, temporar sau permanent, pe un alt program de lucru, în funcție de necesitățile companiei.
– Poți seta un orar de lucru precis prin încărcarea datelor în fișa de pontaj. De asemenea poți evidenția orele suplimentare și întârzierile conform politicii interne a companiei.

pontaj online

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

– Ai o situație clară asupra concediilor și zilelor libere ale angajaților tăi pentru a asigura zilnic fluxul necesar de muncă.
– Știi cât timp au petrecut angajații tăi în interiorul companiei și în zonele de lucru.
– Se integrează ușor cu diverse aplicații de salarizare.
– Toate datele introduse în fișa de pontaj online sunt colectate automat. Mai mult decât datele sunt automat colectate pe diverse centre de cost pentru a se realiza calculul salariilor.

Atât valorile cât și viziunea companiei în ceea ce privește calitatea serviciilor noastre, ne ghidează spre a deveni un furnizor de top pentru partenerii noștri.

Beneficieză de un soft de pontaj care îți oferă date precise asupra timpului lor de lucru.

Contactează-ne și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.
google-site-verification=qo62cv-kx1MG_KqGuRu4-TD5CbQot88TsIo_g5dZX8A