Software pontaj online | Monitorizezi activitatea angajaților

True Pontaj Electronic

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design
date-personal
pontaj
UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

True Pontaj Electronic

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

pontaj electronic

Cu software-ul pentru pontaj online monitorizezi activitatea angajaților

Cu ajutorul acestui software pontaj online ții evidența programului angajaților, având opțiuni multiple de a colecta datele de prezență ale acestora.

Un soft pontaj oferă opțiuni multiple pentru colectarea datelor de prezență. Acestea pot fi obținute direct de la terminale de control acces ce furnizează date de intrare / ieșire (punch in și punch out). Totodată, acest program pontaj te ajută la definirea unor ture de lucru prestabilite. Astfel, prin stabilirea programelor de lucru și a schimburilor alocate angajaților direct din acest soft pontaj angajați va fi calculat timpul normal lucrat conform schimbului alocat, precum și timpul suplimentar efectuat de angajat.

Totodată, folosirea acestui soft pontaj online îți oferă flexibilitate în alocarea drepturilor de validare și aprobare a datelor introduse în sistem de către pontatori.

Gestionare conturi multiple

Cu True Pontaj Electronic, reduci procesele manuale de actualizare a foilor colective de prezență.

Cu programul de pontaj online, colectarea datelor se realizează printr-o interfață prietenoasă care înregistrează acțiunile angajaților tăi de tip punch intrare și punch ieșire.

Orele lucrate/suplimentare adăugate în acest software pontaj sunt calculate pe baza regulilor de calcul setate pe programul alocat fiecărui angajat. Se pot gestiona multiple conturi de ore (ore suplimentare în cursul săptămânii, în weekend sau în Sărbători legale) prin descărcarea automată spre plată într-un timp prestabilit (Ex: luna urmatoare). Aceste date sunt preluate automat de acest program pontaj pentru a fi trimise către soluția payroll în vederea calculării cheltuielilor salariale aferente unei luni.

Cui se adresează soluția?

  • Directorilor de resurse umane
  • Managerilor de resurse umane
  • Directorilor generali și CEO
  • Managerilor de pe diferite niveluri
  • Angajaților

pontaj

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

Monitorizează orele lucrate ale angajaților și deține o evidență clară asupra performanței forței de muncă.

pontaj online

Pontaj online

Beneficiezi de un software pontaj care se adaptează diverselor tipuri de programe de lucru
fisa de pontaj

Rapoarte corecte și precise

Sprijini munca mai multor departamente cu un program pontaj, deoarece întocmirea fișelor de înregistrare a orelor lucrate asigură fluxul natural al celorlalte procese esențiale în compania ta
pontaj

Vizualizare ore lucrate

Asiguri transparență angajaților prin acest program pontaj, permițându-le accesul la fișele de pontare unde pot verifica orele lucrate, orele suplimentare, zilele de concedii disponibile, etc.
fișă pontaj

Date precise și actualizate

Oferi feedback angajaților tăi pe baza informațiilor precise colectate în acest software pontaj despre orele de lucru și îi va motiva asupra îndeplinirii sarcinilor
soft pontaj

Gestionare pontaje

Gestionezi un număr nelimitat de fișe de verificare și puncte de lucru multiple cu acest program pontaj
Ce beneficii îți aduce acest modul?

Sprijini munca mai multor departamente deoarece întocmirea unui pontaj online coerent și actualizat asigură fluxul natural al celorlalte procese esențiale.

pontaj online

– Prin acest soft pontaj poți atribui fiecărui angajat un program de lucru corespunzător care permite evidențierea situațiilor excepționale în care prezența acestuia la locul de muncă se desfășoară în afara regulilor stabilite prin programul de lucru atribuit (ex. absențe, ore suplimentare etc).
– Cu un soft pontaj, poți transfera angajații, temporar sau permanent, pe un alt program de lucru, în funcție de necesitățile companiei.
– Acest program pontaj te ajută să poți seta un orar de lucru precis prin încărcarea datelor în fișele de verificare. De asemenea poți evidenția orele suplimentare și întârzierile conform politicii interne a companiei, cu un soft pontaj.

pontaj online

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

– Prin utilizarea acestui program pontaj, ai o situație clară asupra concediilor și zilelor libere ale angajaților tăi pentru a asigura zilnic fluxul necesar de muncă.
– Știi cât timp au petrecut angajații tăi în interiorul companiei și în zonele de lucru cu un program pontaj.
– Acest soft pontaj se integrează ușor cu diverse aplicații de salarizare.
– Toate datele introduse în fișa de verificare sunt colectate automat. Mai mult decât atât, cu acest soft pontaj datele sunt automat colectate pe diverse centre de cost pentru a se realiza calculul salariilor.

Atât valorile cât și viziunea companiei în ceea ce privește calitatea serviciilor noastre, ne ghidează spre a deveni un furnizor de top pentru partenerii noștri.

Beneficieză de un soft de pontaj care îți oferă date precise asupra timpului lor de lucru.

Contactează-ne și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.