UCMS by AROBS - Despre Noi

Despre noi

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

UCMS by AROBS

Companie specializată în soluții de management a resurselor umane, începând din 2019 în portofoliul AROBS Transilvania Software, una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața internă și internațională.

dp-Payroll UCMS - Ilustrație geometrică pentru design

COMPANIA NOASTRĂ

Continuăm să oferim partenerilor instrumente stabile, rapide și performante pe care se pot baza pe termen lung.

Cum putem contribui la afacerea ta?
Rămânem dedicați misiunii noastre de a sprijini mediul de business cu soluții solide, adaptate prezentului dar în același timp configurabile nevoilor fiecărui client în parte. Pentru că întotdeauna începem cu dreptul, hai să ne cunoaștem și să descoperim împreună care sunt zonele cheie în care dorești să îți perfecționezi afacerea.
Care sunt avantajele soluțiilor dezvoltate de UCMS?
De 25 de ani ne propunem să livrăm soluții cu simț de răspundere și diligență profesională. Am creat din clienții noștri punctul central al strategiei și proceselor noastre de lucru și am venit cu produse care reduc birocrația, automatizează procese și ajută la stabilirea unei viziuni clare în fiecare companie.
Certificate UCMS by AROBS
Certificatul ISO 27001 - acest certificat reprezintă standardul internațional de securitate a informației, publicat de către Organizația Internațională de Standardizare (ISO) și Comisia Electrotehnică Internațională (IEC). Acesta este o specificație pentru un sistem de management al securității informației. UCMS by AROBS a fost certificată ISO 27001 de către Bureau Veritas Group.

Certificatul ISO 9001 – certificat ce reprezintă standardul internațional ce specifică condițiile pentru un sistem de management al calității. UCMS by AROBS a fost certificată ISO 9001 de către Bureau Veritas Group.

Consultanți Acreditați BERD - cu ajutorul acestei certificări ajutăm întreprinderile în accesarea proiectelor de finanțare europene. De asemenea, oferim consultanță de business companiilor care își doresc implementarea de instrumente digitale pentru HR și payroll.
Cum simplificăm procesul de lucru?
Pentru a asigura o experiență completă a utilizatorului, îmbunătățim constant comunicarea cu acesta, dar ne preocupăm să acordăm o atenție sporită calității soluțiilor furnizate, pentru a ne ține promisiunea de valoare.

27de ani

Cu Povești de Success

Metodele dezvoltate de noi sunt rezultatul unei expertize de 27 de ani pe piață, în care am interacționat cu firme din diverse domenii precum IT, banking, big four, resurse umane, retail și am adus un plus de bune practici acolo unde comunitatea a avut nevoie.

resurse

Descarcă prezentarea soluțiilor True HR și dp-Payroll

despre noi brosura UCMS by AROBS

Vrei să afli mai multe despre soluțiile noastre?

Scrie-ne și hai să discutăm despre cum te putem ajuta.

Scrie-ne sau sună!

Vrem să te cunoaștem! Completează formularul pentru a intra în contact cu unul dintre colegii noștri.