Slide și Deconturi Delegații True
decont cheltuieli UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

True Delegații și Deconturi

DELEGAȚIE

Gestionezi eficient cheltuielile de delegație și deconturi cu True HR

Gestionezi eficient orice delegație sau decont cheltuieli al angajaților tăi cu ajutorul soluției True Delegație și Deconturi. Cheltuielile cu angajații trimiși în delegație nu îți mai dau bătăi de cap, deoarece gestionezi mult mai rapid orice decont cheltuieli cu softul online True HR. 

Întâlniri de afaceri, delegații sau diverse deplasări nu vor mai reprezenta pentru tine un efort în plus de gestionare.

Vei avea o evidență clară pentru fiecare delegație sau decont cheltuieli realizat de echipa ta. Toate cheltuielile din cadrul companiei trebuie atent monitorizate pentru a asigura transparență în cadrul companiei. Soluția True HR permite gestionarea delegațiilor și deconturilor. De asemenea ai posibilitatea de a defini fluxuri de aprobare specifice fiecărui tip de delegație sau decont.

Cui se adresează soluția?

  • Specialiștilor din departamentul financiar și HR
  • Angajaților

decont cheltuieli

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

Slide Mobilitatea echipei tale este asigurată cu True HR Delegații și Deconturi. Ține evidența cheltuielilor cu soluția noastră! Solicită un demo gratuit

decont cheltuieli

Ce facilități ai cu True Delegații și Deconturi?

Ai o situație clară privind cheltuielile realizate cu deplasările externe și interne
decont cheltuieli

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

– Completezi online fiecare decont cheltuieli, dispozițiile de plată și ordinele de deplasare
– Poți calcula automat diurna diferențială în funcție de țara de destinație
– Poți aproba cheltuieli și verifica deconturi pe baza definirii fluxurilor de aprobare specifice fiecărui tip de delegație sau decont

Ce beneficii îți aduce acest modul?

Transparență pentru cheltuielile realizate cu
deplasările de către echipa ta.

decont cheltuieli

– Salariații au autonomie deoarece își pot completa singuri ordinul de deplasare (delegație) și decontul de cheltuieli fără a trece prin alte departamente.
– Generarea numeroaselor raportări asigură o situație de ansamblu asupra cheltuielilor generate din deplasări ce pot fi accesate oricând din istoric.
– Calculul diurnelor în funcție de țara de destinație și perioada de deplasare se realizează automat, facilitând munca departamentului de contabilitate.

Ne adaptăm în permanență cerințelor și așteptărilor partenerilor noștri pentru a veni cu soluții actualizate ce răspund provocărilor de zi cu zi ale unei piețe dinamice. 

Vrei să afli mai multe despre beneficiile soluției True Delegații și Deconturi?

Contactează-ne și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.