Cum a arătat anul 2023 pentru UCMS by AROBS?
2023 ucms by arobs

Cum a arătat anul 2023 pentru UCMS by AROBS?

Cum a arătat anul 2023 pentru UCMS by AROBS?

Lectură de 3 minute

În apropierea vacanței de iarnă și a finalului de an, ne-am propus să facem o scurtă retrospectivă a ceea ce a însemnat 2023 pentru UCMS by AROBS. Ne-am consolidat echipa, am avut parte de provocări diverse, dar și de oportunități pentru a ne adapta la un mediu profesional în continuă schimbare. Acest an ne-a oferit ocazia de a inova în continuare soluțiile software True HR și dp-Payroll, pentru a oferi clienților și partenerilor metode optime de a-și eficientiza procesele de HR.

Citește și:

Ovidiu Teodorescu a devenit CEO-ul UCMS by AROBS

Anul 2023 a venit și cu o schimbare în managementul companiei, Ovidiu Teodorescu devenind CEO al UCMS by AROBS la mijlocul acestui an. Cu o vastă experiență anterioară în poziții de conducere și în coordonarea echipelor, obiectivul acestuia este de a continua dezvoltarea companiei, cu o abordare strategică și o pasiune pentru inovație și creștere.

Desfășurarea campaniei ”Din Culisele UCMS”

În 2023, ne-am propus să aducem în fața voastră poveștile colegilor din echipa UCMS by AROBS, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Astfel, în această toamnă am dat startul campaniei ”Din Culisele UCMS”, care scoate în evidență aspecte din viața membrilor companiei noastre, din mai multe departamente, printr-o serie de interviuri scrise, dar și în format video. Vă invităm să rămâneți aproape de noi, deoarece vom continua să prezentăm poveștile colegilor și în anul 2024.

Am fost prezenți la evenimentele de HR

Și în acest an, am participat la mai multe evenimente dedicate domeniului HR, în cadrul cărora am avut ocazia să ne împărtășim cunoștințele de resurse umane și digitalizare, dar și să facem schimb de idei cu specialiști HR și lideri de organizații. Anca Pucă, Sales Manager, a susținut prezentări în cadrul evenimentelor organizate de Business Mark la București, Timișoara, Craiova și Iași, dar și în cadrul evenimentului Great People Inside: Everything HR, de la Brașov. De asemenea, Cătălina Breukers, Business Development Manager, a fost speaker în cadrul conferinței Magnetico, organizată de Business Mark la Cluj-Napoca.

Participarea la podcastul Worksounds

Într-un episod al podcastului Worksounds, marca Business Mark, Ovidiu Teodorescu, CEO UCMS by AROBS, a discutat alături de Cristina Uleșan, Human Resources Director, Brico Dépôt România, despre importanța unei culturi organizaționale care oferă atenție atât angajaților, cât și clienților. Astfel, ei au împărtășit idei referitoare la dezvoltarea aspectelor care țin de Employee Experience și Customer Experience. Vă invităm să urmăriți mai jos întregul episod:

Evenimente care ne-au adus împreună

Și în anul 2023, am avut mai multe ocazii de a ne reîntâlni cu toții, indiferent de unde ne desfășurăm activitatea, în cadrul unor evenimente dedicate echipei. Alături de petrecerile tematice de sezon, ne-am reunit într-un team building la Predeal, unde ne-am consolidat legăturile și am sărbătorit reușitele împreună.

2023 ucms by arobs 2

Ce ne așteaptă în anul următor?

Acestea sunt doar câteva dintre evenimentele și realizările care ne-au marcat activitatea în anul 2023. Și în 2024, vom continua să ne dedicăm dezvoltării și inovării soluțiilor software de HR și payroll, care să contribuie la optimizarea semnificativă a activităților companiilor. Rămânem dedicați să oferim instrumente digitale moderne și eficiente, care să răspundă nevoilor complexe de resurse umane și salarizare. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă invităm să ne urmăriți în continuare!