Din culisele HR, dezvăluiri de la experții HR: provocări și soluții

Din culisele HR

De vorbă cu specialiștii HR și Payroll

Dezvăluiri de la experții HR și Payroll: provocări și soluții actuale.
din culisele HR

Experiențele lor au rolul de a impulsiona pe alții la început de drum

Cunostintele lor sunt adesea o sursa inspirationala.

Dar să vorbim despre experiențele lor, despre modul în care viziunea i-a ajutat să crească, să construiască nume sonore și să facă față unor provocări pe care le-au întâmpinat.
din culisele HR
„Soluția  True HR oferă avantaje 360 de grade. Centralizează, stochează și exportă informații necesare desfășurării activității de HR, oferă transparență angajatului având acces la informații personale precum și contractuale.”
Director HR, Brico Dépôt
Punând accentul pe digitalizare, eficientizarea sarcinilor administrative și eliminarea erorilor umane, peste 1500 de clienți și parteneri utilizează cu încredere soluțiile True HR și  dp-Payroll.

In tot acest context, cu toata presiunea, doresc sa va felicit pe toti si pe fiecare in parte pentru profesionalismul, dedicarea si rabdarea cu care ne ajutati sa facem mult mai usor unele activitati complexe si cu termene foarte stranse.

Soluția True HR oferă avantaje 360 de grade. Centralizează, stochează și exportă informații necesare desfășurării activității de HR, precum și a zonelor de controlling, audit, etc.

Cristina Uleșan

HR Director

S-au eliminat timpii de introducere de date redundante, s-au redus erorile de date și ne bucurăm de o mai mare acuratețe și promptitudine în livrarea datelor/ rapoartelor datorită opțiunilor de export /extragere date în format txt, doc, pdf.

Delia Vlăișan

HR Project Manager