Abonează-te la HR Update și află tendințele HR din 2024
aboneaza-te la hr update

Abonează-te la HR Update și află tendințele din resurse umane în 2024

Abonează-te la HR Update și află tendințele din resurse umane în 2024

Lectură de 2 minute

Suntem tot mai aproape de un an nou, care la rândul său va veni cu provocări și situații complexe pentru mediul de business. În același timp, anul 2024 ne va oferi oportunități pentru a inova și pentru a identifica cele mai eficiente metode de a gestiona cu succes schimbările de pe piața muncii.

Citește și:

Descoperă tendințele HR din anul 2024

aboneaza-te la hr update 2

Pentru a ne pregăti pentru noutățile care ne vor întâmpina în curând, îți propunem să aruncăm o privire amplă asupra celor mai importante tendințe care vor defini lumea resurselor umane în anul 2024. Prezența tot mai mare a inteligenței artificiale în procesele de HR, îmbunătățirea securității datelor personale și o atenție sporită către angajați se numără printre tedințele anului viitor. Abonează-te la newsletterul HR Update și descoperă cum arată viitorul apropiat în domeniul resurselor umane.

Rămâi în permanență informat cu privire la modificările legislative

Legislația din zona resurselor umane parcă se modifică din ce în ce mai des, iar noi suntem aici să-ți transmitem cele mai importante actualizări. Fie că e vorba de modificări fiscale, schimbări în ceea ce privește acordarea concediilor, sau alte noutăți din zona administrării de personal, în newsletterul nostru ținem o privire atentă asupra tuturor acestor aspecte, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce faci cel mai bine.

HR Update, newsletterul care îți aduce cele mai proaspete informații

aboneaza-te la hr update 3

Te întrebi ce altceva mai poți găsi newsletterul HR Update? Vei primi direct în e-mailul tău sfaturi practice pentru optimizarea proceselor de resurse umane, dar și subiecte de actualitate din zona de HR, răspândite la nivel global. Ne dorim să fim o sursă constantă de inspirație și să-ți trimitem informații care îți facilitează misiunea de a gestiona cât mai eficient operațiunile de HR din compania ta.

Ce se mai întâmplă în UCMS by AROBS?

Totodată, în HR Update împărtășim cu ce ne-am mai ocupat în ultimul timp în UCMS by AROBS. Poți urmări de îndeaproape campaniile noastre, unde poți descoperi poveștile colegilor noștri dar și alte noutăți legate de activitatea companiei. De asemenea, îți trimitem ultimele materiale pe care le-am pregătit pentru tine, dar și ce funcționalități am mai dezvoltat în aplicațiile True HR și dp-Payroll.

Abonează-te acum la HR Update!

Vrei să afli mereu cele mai recente informații și recomandări din lumea resurselor umane? Alătură-te comunității noastre de cititori ai newsletterului HR Update. Abonează-te acum, iar noi îți vom trimite lunar toate noutățile de care ai nevoie: Abonare newsletter