Generează fluturasi de salariu personalizați pentru angajații tăi
fluturasi de salariu 1

Generează fluturasi de salariu personalizați pentru angajații tăi

Generează fluturasi de salariu personalizați pentru angajații tăi

Lectură de 3 minute

Pentru a genera fluturasi de salariu, cei mai mulți dintre specialiștii de HR și payroll își doresc să folosească o soluție digitală. Procedura în cauză necesită un timp îndelungat de procesare, fiind o mare consumatoare de timp pentru angajații HR. Mai mult, este și o procedură meticuloasă, astfel că specialiștii trebuie să fie foarte atenți pentru a evita posibilele erori. Printr-un program digital, ușor de folosit, volumul de muncă pentru generarea acestor fluturasi de salariu se reduce considerabil, iar operațiunea se desfășoară într-un mod eficient. Procedurile manuale repetitive sunt eliminate în acest fel, iar specialiștii din organizația ta au parte de un soft performant care îi va ajuta să reducă la minimum erorile umane.

Fluturasi de salariu – ce sunt și ce caracteristici prezintă?

Pentru a aduce în atenția angajaților date referitoare la suma de bani pe care o câștigă într-o lună, se generează fluturașii de salariu. Ei au un scop informativ, iar angajatorul decide ce informații conțin aceștia. Fluturașul este foarte util pentru salariați, deoarece le oferă o imagine completă asupra venitului brut câștigat lunar. În cadrul acestui document, este detaliată modalitatea în care se împarte remunerația angajaților. Spre exemplu, cu ajutorul acestor fluturasi de salariu se poate vedea ce procent din venitul brut este transferat către stat pentru: contribuția la pensie, sănătate și alte impozite.

De asemenea, prin generarea unor fluturasi de salariu, pot fi detaliate aspecte referitoare la prime, bonusuri, diurne, tichete de masă, tichete de vacanță, indemnizații de concediu sau alte beneficii stabilite la semnarea contractului de muncă. Totodată, un fluturaș poate conține date despre reținerile salariale, acolo unde este cazul.

Nu în ultimul rând, angajatorul are posibilitatea să adauge și alte informații pe care le consideră relevante pentru angajat, altfel încât întreaga operațiune să fie cât mai transparentă. Un fluturaș de salariu nu este un document fiscal și nu poate fi cerut de către autoritățile statului la un control. Totuși, atunci când se pun la dispoziția membrilor echipei tale fluturasi de salariu cu detalii complexe despre modul în care sunt împărțite câștigurile lor, aceștia înțeleg mai bine veniturile pe care le obțin, iar compania ta arată profesionalism și astfel își crește și brandul de angajator.

Generează fluturasi de salariu printr-o procedură digitală simplă

fluturasi de salariu 3

Alege digitalizarea operațiunii de generare a fluturasilor de salariu din compania ta prin implementarea unui soft performant care să te ajute în acest scop. Mai exact, pentru a veni în întâmpinarea departamentelor de HR, compania noastră a dezvoltat un modul care automatizează exact acest proces, de distribuire a fluturașilor de salariu. Modulul dp-Fluturași via e-mail al softului dp-Payroll este un modul complex care are rolul de a genera fluturasi de salariu pentru fiecare angajat și de a-l trimite acestora în mod individual prin email sau SMS.

Procedura se automatizează și nu mai reprezintă o muncă suprasolicitantă, care să îngreuneze activitatea specialiștilor care se ocupă de salarizare. Astfel, productivitatea departamentelor de HR și payroll va crește, iar situațiile neprevăzute vor fi rezolvate într-un timp mai scurt.

 

Beneficiază de un demo gratuit pentru compania ta!
Dacă ai nevoie de o soluție digitală pentru a genera fluturașii de salariu și nu știi pe care să o alegi, hai să discutăm mai multe: Completează aici!

 

Generează fluturasi de salariu în formatul dorit de tine

Modulul dp-Fluturași via e-mail poate de asemenea să genereze rapoarte individuale despre zilele de concediu sau adeverințe necesare angajatului, iar astfel ai beneficii multiple la utilizarea lui. Se pot genera diverse tipuri de fluturasi de salariu, iar utilizatorul are opțiunea de a alege designul considerat cel mai potrivit pentru nevoile lui.

În ceea ce privește distribuirea lor, programul permite transmiterea fluturașilor pe o adresă de email comună sau individuală. Totodată, dacă dorești ca angajații să îi acceseze de pe mobil, fluturașii se pot trimite și prin intermediul unui SMS. Transmiți lunar fluturasi de salariu în format PDF către angajații din compania ta fără întârziere, și ai parte de o procedură simplificată.

O soluție digitală reduce considerabil costurile cu materiale consumabile și elimină efortul de distribuire manuală a acestor fluturasi de salariu. Economisești resurse materiale, energia resursei umane din firma ta și eficientizezi o procedură complicată. Alege digitalizarea operațiunii de salarizare și observă beneficiile de care va avea parte compania pe care o conduci.

 

semnatura-echipa-UCMS