Generează fluturaș salariu | Program de făcut fluturași de salariu

dp-Fluturași via e-mail

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design
date-personal
genereaza fluturas salariu
UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

dp–Fluturași via e-mail

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

generează fluturaș salariu

Calculează simplu și generează rapid un fluturaș salariu

Soluția dp-Fluturași via e-mail generează fluturaș salariu pentru fiecare dintre angajații tăi și îl trimite pe mail fiecăruia dintre ei. Astfel scapi de activitățile suprasolicitante de completare a foilor de calcul, prin automatizarea proceselor. Funcționalitatea poate fi extinsă și la alte tipuri de rapoarte care se doresc a fi transmise individual, cum ar fi anumite tipuri de adeverințe, raportări legate de balanța zilelor de concediu de odihnă ș.a.

Fluturașii de salariu se pot trimite și pe o adresă de e-mail comună. Soluția permite generarea multiplelor tipuri de fluturași de salariu și transmiterea lor pe e-mail, în format pdf. Generarea automata a fluturașilor de salariu îți vor facilita munca, și va crește productivitatea departamentului HR din cadrul companiei tale.

Cu modulul de generat fluturași de salariu, angajații tăi vor primi prin e-mail fluturașii de salariu lunar, fără întârziere, și tu vei scăpa de efortul de distribuire a acestora printre angajati. Salariații tăi pot beneficia de nivelul optim de transparență în relația cu angajatorul, întrucât fluturașul de salariu se poate personaliza în functie de informațiile relevante pentru acesta: salariul de bază (fără sporuri permanente sau adaosuri), salariul net, sporuri ocazionale, indemnizații de concediu, prime, bonusuri, valoarea orelor suplimentare și tichetele de masă/cadou etc..

Cui se adresează soluția?

  • Persoanelor din departamentul de contabilitate și salarizare
  • Managerilor punctelor de lucru

genereaza fluturas salariu

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

Alege cea mai eficientă și rapidă variantă prin transmiterea de fluturași salariu via e-mail, care te va ajuta să îți optimizezi costurile.

rapoarte și alerte

Siguranța Angajatului

Oferi siguranță angajatului privind drepturile și obligațiile banești.
rapoarte și alerte

Reduci Costurile

Reduci costurile consumabilelor și a eforturilor de distribuire a fluturașilor către toți angajații tăi.
rapoarte-de-activitate-min

Transparența Angajatorului

Sporește transparența între tine și angajați deoarece angajatul nu vedea doar salariul, ci și contribuțiile sociale plătite de companie.
Ce beneficii ai cu dp-Fluturași via e-mail?

Angajații tăi vor primi lunar fluturași de salariu, fără întârzieri, direct pe e-mail, si astfel elimini eforturile de distribuire a lor.

genereaza fluturas salariu
– Formatul fluturașilor de salariu se actualizează cu informații referitoare la salariu, indemnizații, sporuri, precum și cu date cu privire la impozitele plătite (impozitul pe venit respectiv contributii sociale).
– Accesezi și selectezi mai multe formate de fluturasi de salariu.
– Beneficiezi de flexibilitate în trimiterea de fluturași de salariu pe e-mail atât pe contul personal al angajaților cât și pe un cont comun (de exemplu contul managerilor punctelor de lucru).
Ne adaptăm în permanență cerințelor partenerilor noștri pentru a veni cu soluții actualizate si performante ce răspund provocărilor unei piețe dinamice.

Ajută-ți angajatul să înțeleagă mai bine veniturile sale cu un fluturaș salariu actualizat.

Contactează-ne și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.