Sistem de salarizare dp-Payroll – cum știi dacă ți se potrivește?
sistem de salarizare

Cum îți dai seama dacă softul dp-Payroll este potrivit pentru afacerea ta?

Cum îți dai seama dacă softul dp-Payroll este potrivit pentru afacerea ta?

Lectură de 4 minute

Asumarea deciziei de a implementa un sistem de salarizare poate fi uneori amânată din cauza fricilor pe care le poate aduce schimbarea. Deseori ne confruntăm cu probabilitatea succesului sau eșecului: această măsură pe care vreau să o implementez în afacerea mea, va fi cu adevărat eficientă sau îmi va provoca pagube? De aceea este foarte util ca înainte de a lua o decizie, să investighezi piața, să afli care este oferta și chiar să îți stabilești cerințele pe care un sistem de salarizare ar trebui să le îndeplinească. Iar dacă vrei să afli dacă dp-Payroll este potrivit afacerea ta, află răspunsul la cele mai des întâlnite întrebări despre un sistem de salarizare:

Citește și:

» De ce să treci de la excel la un program payroll?
» Cum te scapă dp-Payroll de stresul gestionării reținerilor salariale?

Răspunde softul la nevoile companiei pe care o gestionez?

Răspunsul la această întrebare se regăsește în mare parte în cadrul companiei tale. Înainte de a afla cum te poate ajuta dp-Payroll, concentrează-te pe identificarea nevoilor din departamentul de salarizare, atât cele principale, cât și cele secundare. Pentru a te bucura de rezultate optime, ține cont în primul rând ca softul să răspundă la nevoile principale. Cât despre dp-Payroll, putem spune că se pliază întocmai pe nevoile existente. Softul de salarizare este complet și propune multe funcționalități menite să ajute gestionarea celor mai specifice sarcini. Cel mai bun aspect este că toate funcționalitățile se pot personaliza, astfel întregul sistem de salarizare este customizabil.

Îmi sunt utile modulele existente?

dp-Payroll este un sistem de salarizare care deține 19 module complexe. Dintre acestea le poți alege doar pe cele pe care le consideri utile și care te ajută să îți eficientizezi munca. Chiar dacă la implementare optezi doar pentru anumite funcționalități, pe parcursul colaborării poți achiziționa și alte module. Modulele au fost îmbunătățite de-a lungul celor 25 de ani, iar în prezent lucrăm constant la perfecționarea lor. Iată care sunt modulele existente:

 1. dp-Calcul Standard
 2. dp-Calcul Non-Standard 
 3. dp-Rapoarte
 4. dp-Rețineri Salariale
 5. dp-Fluturași Via E-Mail
 6. dp-Consolidare
 7. dp-Rapoarte Complexe
 8. dp-Plăți în Avans
 9. dp-Distribuție pe Centre de Cost
 10. dp-Note Contabile
 11. dp-Corecții Calcul
 12. dp-Plăți Prin Bancă
 13. dp-Taxe
 14. dp-Fișă De Pontaj
 15. dp-Dublă Autentificare
 16. dp-Avertizări
 17. dp-Unificare Declarația D112
 18. dp-Unificare Registrul Salariaților
 19. dp-Statistică INS

Modificările legislative se fac în timp real?

Modificările legislative sunt iminente, iar în acest domeniu al salarizării ele pot influența major activitatea departamentului. De aceea, adeseori apare presiunea termenelor limită. De aceea este important să afli acest aspect înainte de a implementa soluția. dp-Payroll este actualizat cu toate noutățile legislative în timp real. Urmărim constant legislația și analizăm noile reglementări, după care facem toate modificările necesare în sistemul de salarizare. După aceea, partenerii sunt notificați asupra modificărilor prin intermediul email-ului.

Se pot dezvolta la cerere noi funcționalități?

Sau ce se întâmplă dacă pe parcursul utilizării softului intervin noi nevoi? Cum am mai menționat, dp-Payroll, se poate configura în cel mai mic detaliu pe nevoile existente. Dacă intervin noi necesități, se pot propune variante de dezvoltare. Ulterior echipa UCMS by AROBS se va ocupa de crearea funcționalităților necesare. Astfel gestionarea procesului de salarizare se poate face în totalitate în softul dp-Payroll, iar sarcinile manuale sunt automatizate.

sistem de salarizare

Primesc suport de la specialiști dacă întâmpin dificultăți de administrare?

Viața ne pune în fața unor situații pe care uneori nu știm cum să le gestionăm. Chiar și după implementarea soluției și după un timp de utilizare, pot interveni situații dificile. Primesc sprijin din partea echipei UCMS by AROBS sau cum va trebui să gestionez situația?

Da, echipa de specialiști este gata să răspundă solicitărilor și să găsească cele mai potrivite soluții pentru rezolvarea lor.

Soluție pentru managementul sistemului de salarizare cu o experiență de 25 de ani

dp-Payroll este un sistem de salarizare care acoperă toate procesele specifice acestui domeniu. Mai exact, acest sistem de salarizare permite atât calculul salariului net pornind de la cel brut și calculul invers, de la net la brut. Calculul salarial cuprinde, printre altele, calculul concediilor de odihnă, a concediilor medicale, a avantajelor în natură, bonurilor de valoare, reținerilor din salariul net al angajatului, asigurărilor medicale scutite etc.

De asemenea, pornind de la datele existente în sistem se generează rapoartele și declarațiile cerute de instituțiile statului (Declarația 112, state de plată etc.), fișierele de plată prin bancă atât pentru salarii, cât și pentru taxe, notele contabile și rapoartele interne specifice fiecărei companii sau grup de companii.

Chiar dacă dp-Payroll este o aplicație dedicată calculului salarial, ea permite și administrarea contractelor angajaților inclusiv raportarea către Registrul Salariaților.

Pentru realizarea calculului salarial în bune condiții, alege dp-Payroll, un sistem de salarizare complex, și bucură-te de autonomie de gestionare, eliminând erorile umane. Haide să ne cunoaștem!

semnatura