Program salarizare și resurse umane | top 5 module utile pentru companie
program-salarizare

Program salarizare și resurse umane | top 5 module utile pentru compania ta

Program salarizare și resurse umane | top 5 module utile pentru compania ta

Lectură de 3 minute

Dacă folosești un program salarizare (payroll) și resurse umane, atunci ești familiarizat cu procedurile automatizate de muncă pe care le propun aceste aplicații. Pe lângă funcțiile de bază, un soft resurse umane poate veni cu o varietate de module complementare, care au rolul de a-ți facilita și mai mult activitatea.

Cum munca manuală este înlocuită tot mai frecvent de cea digitală, este util să fii la curent cu toate noutățile din acest domeniu.

De ce să utilizezi un program salarizare și resurse umane?

Motivele sunt multiple. Însă înainte de a face trecerea de la munca manuală la cea digitală, analizează nevoile companiei tale. Discută cu departamentul de resurse umane și cu cel financiar. Stabiliți împreună care sunt sarcinile repetitive. Apoi analizați volumul de muncă și durata.
După ce ați stabilit nevoile, căutați soluțiile de îmbunătățire.

Orientați-vă atenția spre programe salarizare și resurse umane de tip software, deoarece:

  • Automatizați sarcinile repetitive;
  • Eficientizați timpul de lucru;
  • Centralizați toate datele personale și contractuale ale angajaților într-un singur loc;
  • Generați rapoarte și documente;
  • Calculați corect salariile;
  • Evitați erorile umane.

Odată conturate nevoile, te invităm să te familiarizezi cu unele funcționalități ale aplicațiilor noastre de salarizare și resurse umane:

dp-Rețineri Salariale

În procesul de salarizare intervin situații în care trebuie să ținem cont de reținerile salariale. Indiferent de natura lor, este important ca acestea să fie calculate corect. Tocmai aceasta face modulul dp-Rețineri Salariale. Definește tipul de rețineri din salariu, prioritatea în calcul și plafonul la care se raportează.

resurse umane
dp-Unificare Registrul Salariaților

Cu ajutorul acestui modul generezi automat fișierul pentru Registrul Salariaților. dp-Unificare registrul salariaților permite unificarea fișierelor de tip xml sau rvs. Util îndeosebi companiilor care externalizează serviciile de salarizare și resurse umane, acest modul permite controlul absolut asupra demersurilor administrative. În același timp îți oferă posibilitatea fluidizării procedurilor birocratice.

dp-Fluturași via E-mail

În cazul în care politica de salarizare a companiei tale include acordarea fluturașilor de salarii, acest modul îți este benefic. Pe baza calculelor și a datelor existente, generezi automat fluturașii de salariu. Desigur, poți selecta informațiile care să fie incluse și care nu. Ulterior, aplicația trimite fluturașii direct către angajați prin e-mail. Destul de simplu, nu crezi?

True Pontaj Electronic

True HR îți oferă posibilitatea de a realiza electronic pontajul angajaților. Mai exact, acest modul facilitează colectarea datelor de prezență, atât de utile în menținerea unei evidențe concrete. Fiecare angajat poate completa digital fișele de pontaj. Sau, mai simplu decât atât, datele de prezență pot fi colectate automat prin sistemul punch in – punch out de la sistemul digital de înregistrare. Ulterior informațiile primite de la aceste terminale sunt prelucrate direct în aplicație. Pe baza lor se vor calcula salariile.

True Rapoarte și Alerte

Construiește-ți o viziune de ansamblu cu True Rapoarte și Alerte. Generezi rapoarte automat, pe baza informațiilor din aplicație. Fie că ai nevoie de rapoarte interne, fie că trebuie să le trimiți la stat, acest modul permite configurarea oricărui tip de raport de care ai nevoie. Mai mult, poți seta să fii notificat despre modificări. Rămâi în permanență informat! Astfel abordezi o strategie de administrare eficientă.

Vrei să îmbunătățești procedurile printr-un program salarizare și resurse umane? Echipa UCMS by AROBS e aici pentru tine! Haide să ne cunoaștem! Specialiștii noștri te vor ajuta în găsirea celei mai eficiente rezolvări la problemele tale! Solicită un demo!

semnatura