UCMS UpToDate #3 « True HR

UCMS UpToDate #3

UCMS UpToDate_3

Salutare,

Bine te-am găsit cu cel de-al treilea număr UCMS UpToDate, newsletter în care îți povestim despre cum te-ajută tehnologia să fii mai eficient în activitatea de zi cu zi.

În newsletterul de astăzi îți vorbim despre pontajul electronic și despre eficientizarea pe care ți-o poate aduce.

Pentru că în 2023, cu toții ne dorim să fim mai eficienți, nu-i așa? Și e cumva normal ca atunci când totul se mișcă repede-repede, focusul să se mute înspre cum putem să ne ușurăm munca, fără însă a renunța la acuratețe și calitate.

Deci cum ziceam, astăzi vorbim despre pontajul electronic, varianta mai recentă a „condicii de prezență”, condică pe care fiecare organizație are obligația legală de a o înregistra.

Totuși, cum se spune, câte bordeie, atâtea obiceie, nu?

Așa e și-n business. Câte organizații, atâtea nevoi diferite când vorbim despre gestionarea pontajului.

beneficii pontaj electronic

Dar fie că e vorba despre programe și ture de lucru diferite, o situație complexă la nivelul monitorizării timpilor de lucru, a orelor suplimentare sau a absențelor, puncte de lucru multiple, necesități diferite când vine vorba despre raportare sau orice altceva, un soft de pontaj complex le poate acoperi pe toate.

Hai să începem! 😊

De ce să optezi pentru un modul de pontaj?

Un prim argument ar fi faptul că-ți simplifică muncă, că asigură minimizarea erorilor datorate înregistrărilor manuale, contribuind și la profitabilitatea companiei.

Acest lucru se datorează faptului că poți configura de la început reguli care să reflecte modul în care operezi pontajul, pentru a nu mai fi nevoie să intervii pe parcurs.

Câteva beneficii importante

Reduci timpul alocat colectării datelor de prezență

Cu ajutorul unui sistem de pontaj, timpul alocat centralizării datelor de prezență scade cu până la 80%, iar tu ai o evidență unitară, cu toate datele necesare, indiferent de locul din care angajații muncesc.

Minimizezi erorile umane și birocrația

Implementarea unei soluții digitale, te ajută să reduci erorile asociate cu înregistrările manuale și nevoia de corectări ulterioare.

Poți configura zona de pontaj raportare

În True Pontaj Electronic se pot configura toate elementele care intervin în procesul de colectare și procesare a datelor de pontaj cum ar fi: programe de lucru, schimburi de lucru, tipuri de zile, tipuri de ore lucrate, absențe și diferite tipuri de cereri (de ore suplimentare, de recuperări ore, de învoiri).

Câștigi timp prin integrarea True HR cu alte softuri

Datele colectate pot fi preluate și prelucrate și de alte soluții software din cadrul companiei (ex: ERP, CRM, BI etc.) și poți transmite instant datele către softul de salarizare pentru calculul salarial.

Ai acces la un audit al modificărilor de pontaj

În cazul în care apar anumite inconcordanțe în înregistrări poți verifica cu ușurință modificările făcute, cât și cine le-a prelucrat.

Ai o raportare clară și un calcul salarial corect

Ai nevoie de o evidență clară asupra datelor de prezență? True Pontaj Electronic generează rapoarte exacte cu toate informațiile de care ai nevoie. Totodată, prin faptul că datele sunt colectate electronic, riscul de apariție a unor erori de calcul este minim.

Cum te poate ajuta True Pontaj Electronic să gestionezi pontajul?

Despre abonamentul Intensive Care

La UCMS by AROBS am dezvoltat un abonament prin intermediul căruia poți primi ajutor specializat în rezolvarea situațiilor specifice din compania ta.

Abonamentul Intensive Care îți pune la dispoziție un consultant desemnat care te ajută în situații de analiză, configurare și testare a diverselor procese.

Totodată, acesta se ocupă și de configurarea modificărilor legislative direct în aplicație, pentru ca procesul de calcul salarial să se desfășoară fără probleme, în conformitate cu legile în vigoare.

Dacă dorești mai multe informații dă un un reply acestui email.

Îți mulțumim că ne-ai citit până la final. Apreciem fiecare comentariu, like, distribuire și mai ales feedback! Ne poți urmări activitatea pe: LinkedIn, Facebook, Instagram, și pe truehr.ro.

Dacă ai vreo întrebare pentru noi, scrie-ne: Scrie-ne mail aici!

Pe curând!