UCMS by AROBS, prezentă la Happy @Work Conference
Happy @Work Conference (1)

UCMS by AROBS, prezentă la Happy@Work Conference

UCMS by AROBS, prezentă la Happy@Work Conference

Lectură de 2 minute

Compania noastră, UCMS by AROBS va fi prezentă la Happy@Work Conference by HR Club, conferință care va avea loc în 12 octombrie, fiind unul dintre evenimentele de HR importante ale anului 2022. În cadrul conferinței vor fi în prim-plan subiecte de discuție precum wellbeing, digitalizare în contextul modelului de lucru hibrid și al impactului pe care îl are asupra angajaților și al companiilor.

Vor fi prezenți speakeri din țară, dar și din străinătate, care vor împărtăși din experiența lor legată de bunăstarea angajaților, cultura organizationala și procese eficiente de resurse umane. De asemenea, vor fi susținute sesiuni Masterclass care vor pune accent pe comunicarea interna, implicarea angajaților la locul de muncă, joburi flexibile, și identificarea unor modele de lucru potrivite pentru organizații diferite.

Vino să descoperi soluțiile noastre la Happy Expo!

Reprezentanții companiei noastre se vor afla la standul amenajat în zona Happy Expo a evenimentului, unde poți descoperi chioșcul cu soluția True HR in Touch, care permite accesul la portalul angajatului. Funcționalitatea dezvoltată de UCMS by AROBS facilitează vizualizarea datelor personale, a fluturașilor de salariu, inițierea unor cereri de concedii și multe altele, asigurând o comunicare transparentă și optimizată în cadrul organizațiilor.

Prin intermediul acestui chioșc interactiv, angajații se conectează cu ajutorul cartelei de acces și a unui cod unic, ce comunică cu sistemul HR in Touch printr-un computer cu monitor touch. Soluția se adresează angajaților din fabrici, din puncte de producție, șantiere și linii de lucru, specialiștilor de resurse umane, managerilor de pe diferite niveluri etc.

Află mai multe despre portalul angajatului

True Portalul Angajatului oferă accesul angajaților la informații diverse de interes personal. Aceștia își pot introduce pontajul zilnic, au acces la istoricul de venituri dintr-o anumită perioadă, sau pot solicita ore suplimentare sau ore de învoire. Cu modulul True Portalul Angajatului facilitezi comunicarea în cadrul companiei tale.

Operațiunile pot fi gestionate într-un mod simplu în sistem self-service, pentru ca angajații să-și poată accesa informațiile personal rapid, fără să apeleze la personalul de resurse umane.

Echipa ta poate accesa în timp real, informațiile personale, fișele de pontaj, diverse evidențe (concedii sau delegații), documente de interes general (cum ar fi Regulamentul de ordine interioară), sau de interes personal și fluturașii de salarii.

Ne vedem la Happy@Work Conference!

Vino la standul nostru în 12 octombrie la Happy@Work Conference, și află mai multe despre soluțiile digitale care îți eficientizează procesele administrative și de salarizare din compania ta. Vei avea ocazia să descoperi funcționalitatea True HR in Touch și toate avantajele pe care le oferă businessului tău.