Termeni și Condiții « True HR

Termeni și Condiții

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design
date-personal
UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

Termeni și Condiții

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

Vă rugam să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, întrucât vizitarea și utilizarea site-ului este guvernată de conținutul acestor Termeni și Condiții. Prin accesarea și navigarea pe prezentul website consimțiți acceptul dumneavoastră cu privire la clauzele stipulate.

Menționăm că website-ul www.truehr.ro este proprietatea companiei UCMS Group Romania, cu sediul social în Cluj-Napoca, înregistrat la Oficiul Registrului Comerțului sub J12/3980/2019, cod unic de înregistrare: RO8876732, având un capital social de: 100.000 lei.

În calitate de proprietar al website-ului www.truehr.ro, UCMS Group Romania își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic prezenta secțiune pentru a lua la cunoștință eventualele modificări.

Drepturi de autor (copyright)

Întregul conținut al site-ului www.truehr.ro (date, imagini, texte, grafică, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe) este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea etc., a conținutului, datelor, descrierilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fară permisiunea acordată în scris de către UCMS Group Romania.

Utilizarea oricărui element dintre cele menționate anterior, fară acordul prealabil al deținătorilor de drept, vă fi pedepsită conform legislației în vigoare.

Limitările răspunderii

Prezentul site, împreună cu ansamblul informațiilor conținute, este furnizat ca atare, în măsură disponibilității, fară existența unei declarații de garanție sau aprobare, explicită sau implicită. UCMS Group Romania își propune să asigure că toate informațiile de pe www.truehr.ro sunt corecte. Cu toate acestea, site-ul și materialele disponibile pe acest website sunt furnizate numai în scopuri informative generale și nu sunt destinate să furnizeze informații complete sau îndrumări cu privire la subiectele acoperite.

Site-ul poate conține link-uri către alte pagini web, care sunt inserate doar pentru a vă facilita navigarea și nu implică aprobarea, investigarea sau verificarea de către noi a respectivelor pagini web sau a informațiilor disponibile pe aceste pagini.

Utilizatorul folosește site-ul pe propria să răspundere și nu garantam că utilizarea acestui site vă fi neîntreruptă sau fară erori. Accesarea www.truehr.ro se face exclusiv prin voință dumneavoastră.

UCMS Group Romania nu se face răspunzător de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor sau a informațiilor de pe site. Nu acordăm niciun fel de garanție referitoare la conținutul și utilizarea acestui site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării paginilor ce compun site-ul.

UCMS Group Romania își rezerva dreptul de a modifica în orice moment datele de pe site, în funcție de schimbările ce au loc cu privire la serviciul/serviciile oferit/e.

Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Menționăm că toate cererile privind solicitările de demo-uri gratuite, oferte speciale, descărcarea diferitelor documente din site sau abonarea la newsletter presupun prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal.

Ultima actualizare: Martie 2022