25 de ani de experiență pe piața soluțiilor software
banner solutii software

UCMS by AROBS – 25 de ani de experiență pe piața soluțiilor software

UCMS by AROBS – 25 de ani de experiență pe piața soluțiilor software

Lectură de 4 minute

Solutii software pentru resurse umane și payroll, cu o experiență de 25 de ani. Asta ar fi o posibilă descriere a companiei, dacă cineva ne-ar întreba ce facem la UCMS by AROBS. Anul acesta împlinim un sfert de secol de la înființarea companiei. Astfel, ne-am dorit să împărtășim și cu voi, o mică parte din povestea pe care o trăim din anul 1996, când am intrat pe piața soluțiilor software din România, sub numele de Depart.

Astăzi, când aniversăm cei 25 de ani, sărbătorim cu mândrie reușitele noastre. Ne bucurăm că am legat parteneriate solide, în prezent având peste 500 de parteneri care folosesc cu succes cele două solutii software de resurse umane și payroll. Și nu ne oprim aici. Ne dorim să ne dezvoltăm în continuare ca echipă și să venim în ajutorul partenerilor cu noi funcționalități care să le ușureze activitatea profesională.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre ce reprezintă UCMS by AROBS și care ne-a fost parcursul în ultimii 25 de ani, vă invităm să citiți mai departe.

Solutii software lansate la Cluj-Napoca

dp-Payroll și True HR sunt două solutii software integrate pentru resurse umane și payroll care au luat naștere la Cluj-Napoca, începând cu anul 1996, respectiv 2002.

Prima soluție lansată a fost dp-Payroll, o aplicație a cărei funcții de bază erau emiterea contractelor de muncă și calculul salarial. Ulterior, datorită noilor nevoi apărute în sectorul de business de pe piața românească, echipa noastră a început dezvoltarea unei noi soluții pentru procese specifice departamentului de resurse umane. În acest fel, în anul 2002, s-au pus bazele True HR, una dintre cele două solutii software furnizate de UCMS by AROBS, a cărui scop era acela de a eficientiza gestionarea sarcinilor administrative și de personal.

Treptat, în anii ce au urmat, notorietatea celor două solutii software a crescut, iar numărul colaborărilor noastre a cunoscut și el un trend ascendent.

Citește și: UCMS by AROBS – 25 de ani dedicați soluțiilor integrate de management al resurselor umane și salarizare

Extinderea pe parcursul anilor

Având în vedere că cele două solutii software au câștigat o tot mai mare vizibilitate și apreciere în rândul companiilor din România, echipa noastră și-a îndreptat atenția și spre partea de outsourcing. Astfel, din anul 2004, echipa noastră le-a oferit posibilitatea companiilor românești de a avea acces la persoane perseverente și bine instruite care să îi ajute în gestiunea resurselor umane și a proceselor de calcul salarial.

solutii software

Anii au trecut, iar compania a avut parte de multiple provocări. În cei 25 de ani de activitate, echipa a trecut printr-o fuziune și 2 achiziții distincte. Cu toate acestea, oamenii au rămas dedicați scopului final, acela de a oferi partenerilor solutii software de încredere care să îi ajute în activitatea de business.

Mai mult, din anul 2019 ne-am întors acasă, la Cluj, în momentul în care firma noastră a intrat sub umbrela companiei cu suflet clujean și ADN tehnic, AROBS Transilvania Software. Acesta a fost momentul în care am devenit UCMS by AROBS. Totodată, cele două solutii software, își recapătă numele inițial, acelea de True HR și dp-Payroll.

Noi funcționalități în soluțiile software

În toți acești ani, am evoluat ca echipă. Soluțiile noastre au cunoscut un trend ascendent în ceea ce privește dezvoltarea. În prezent, ne mândrim să venim în întâmpinarea partenerilor cu 19 module în True HR, care acoperă majoritatea nevoilor companiilor pe partea de resurse umane și 19 module în dp-Payroll care ajută la automatizarea proceselor de calcul salarial.

Totodată, compania noastră este atentă mereu la noile nevoi care apar în sectorul de business. Astfel că, deși anul 2020 a reprezentat un an cu multe impedimente, echipa UCMS by AROBS a încercat să își concentreze atenția pe oportunitățile apărute.

În acest fel, au luat naștere două noi module în True HR. Primul modul, se referă la True Work from Home, un modul care ajută companiile să gestioneze mai ușor pontajul angajaților aflați în telemuncă sau în sistem hybrid. Mai mult, modulul permite managerilor să aibă o evidență clară a locului de unde aceștia își desfășoară activitatea profesională.

Cea de-a doua funcționalitate, se referă la True Semnătură Electronică, un modul apărut ca răspuns la nevoile actuale de semnare digitală a documentelor. Modulul ajută companiile să centralizeze documentele ce urmează a fi semnate digital într-un singur flux de aprobare.

Planuri de viitor

În ceea ce privește planurile de viitor, ne dorim să ne dezvoltăm în continuare. Atât ca echipă, cât și în ceea ce privește dezvoltarea de noi funcționalități în cadrul celor două solutii software comercializate.

solutii software HR si payroll

Ne dorim ca prin soluțiile oferite să ajutăm partenerii să își eficientizeze activitățile repetitive, astfel încât să investească timp prețios pentru dezvoltarea și implementarea strategică și creativă în departamentele de HR și payroll.

Dacă vreți să să aflați mai multe despre noi, vă invităm să aruncați o privire și peste articolul conceput de partenerii noștri de la revista Cariere. Prin articolul lor, aceștia ne-au ilustrat parcursul celor 25 de ani de activitate, punând accent și pe planurile noastre de viitor. Articolul îl puteți citi aici: https://bit.ly/2UA4l2I

La final, putem adăuga faptul că ne bucurăm că avem posibilitatea să sărbătorim cei 25 de ani de la înființare și ne dorim să progresăm în continuare în anii care vor urma. Mai mult, ne dorim ca prin cele două solutii software pe care le punem la dispoziție să ușurăm activitatea profesională a partenerilor și să ajutăm companiile să investească în digitalizarea activităților de HR și payroll.

semnatura-echipa-UCMS