Slide Web API True true Web API UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

True Web API

True WEB API

Transferi mai multe tipuri de date cu soluția True Web API

Soluția permite transferul mai multor tipuri de date între softul de resurse umane True HR și alte sisteme externe.

Modul True WEB API pune la dispoziție o interfață unică pentru transferul mai multor tipuri de date utilizând protocoale de comunicație specifice mediului Web.

Soluția permite extragerea sau transmiterea mai multor tipuri de date din sau în baza de date True HR către alte sisteme externe. O caracteristică importantă este faptul că ai posibilitatea să configurezi din interfață un număr nelimitat de tipuri de date care pot fi ulterior apelate și extrase prin True Web API.

Cui se adresează soluția?

  • Specialiștilor de resurse umane
  • Managerilor de resurse umane

true-WEB-API

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

Slide Alege Web API pentru o abordare unitară a diverselor tipuri de date folosite în compania ta. Solicită un demo gratuit
HR digital

Ce facilități ai cu True Web API?

True Web API îți asigură flexibilitate în transferul mai multor tipuri de date.
true-WEB-API

– Fie că lucrezi cu documente în format excel, csv, sau alte extensii acestea pot fi configurate.
– Aplicația îți permite să configurezi din interfață transferul mai multor tipuri de date.
– Cu ajutorul acestei soluții beneficiezi de sincronizare automată a diverselor formate. Indiferent de formatul în care tu sau angajații tăi sunteți obișnuiți să lucrați. Modulul True WEB API ajută la crearea unei viziuni unitare asupra bazei de date și a instrumentelor de lucru.

Alătură-te partenerilor care beneficiază deja de o interfață unică pentru transferul mai multor tipuri de date.

Sincronizarea datelor din compania ta este prioritatea noastră, motiv pentru care am dezvoltat soluția web api ca o soluție personalizată pe nevoile tale.

Contactează-ne și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.