Induction Onboarding True HR | Fii alături de angajați!

True Induction Onboarding

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design
date-personal
true induction onboarding
UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

True Induction onboarding

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

TRUE INDUCTION ONBOARDING

Fii alături de angajații tăi cu True HR Induction Onboarding

Cu True Induction Onboarding vei fi alături de angajații tăi, începând cu primele lor momente petrecute în cadrul companiei.

True Induction Onboarding este un modul special creat pentru a-ți ghida angajații în primele lor zile în companie, pentru ca aceștia să se simtă integrați. Cu această soluție elimini birocrația și îi ajuți pe noii tăi angajați să se simtă ca acasă la noul lor loc de muncă.

Dincolo de entuziasmul angajării oamenilor noi în echipa ta, vei ști care sunt pașii de inducție necesari în cultura ta organizațională. Primele zile la un nou loc de muncă pot fi destul de solicitante pentru un angajat deoarece acesta trebuie să dobândească o mulțime de cunoștințe într-un timp scurt.

Cu True Induction Onboarding poți oferi angajaților tăi sesiuni de inducție cu module de învățare electronică, sondaje, teste, filme sau documente. Toate acestea sunt programe antrenante care permit feedbackul ulterior al managerilor după fiecare etapă de inducție. Sesiunile de inducție sunt menite să integreze angajații în noul climat organizațional pentru a obține cât mai rapid rezultatele profesionale dorite.

Cui se adresează soluția ?

  • Noilor angajați
  • Specialiștilor de resurse umane
  • Managerilor de resurse umane

Induction Onboarding modul True HR

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

Află cum poți să îți integrezi noii angajați în companie, simplu, firesc și natural cu soluția True Induction Onboarding.

TRUE INDUCTION ONBOARDING

Ce facilități ai cu True Induction Onboarding?

Implică-ți angajații în cultura organizației tale, din prima lor zi la locul de muncă.
modul de inductie True HR

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

– Induction Onboarding înseamnă mai mult decât introducerea superficială a angajatului în organizație și în jobul pe care urmează să îl execute
– Atât noii veniți cât și angajații aflați pe aceeași poziție pot fi automat alocați aceluiași program de inducție
– Este ușor și economisești timp făcându-i pe angajați să rezoneze și să înțeleagă cultura organizațională din care fac parte
Ce beneficii îți aduce este modul?

Încurajezi procesul de asimilare a culturii organizaționale

Induction Onboarding
– Cu programul de integrare a angajaților configurat pe etape și module arăți echipei tale că îi respecți contribuția și că procesul de asimilare a culturii organizaționale este foarte importantă pentru prosperitatea companiei
– Se încurajează feedback-ul, iar fluctuația birocrației este redusă, creând în același timp o conexiune cu echipa ta
Începuturile setează ritmul companiei tale. Partenerii noștri au ales să fie cu un pas înainte pentru a începe întotdeauna cu dreptul.

Vrei să afli mai multe despre beneficiile soluției True Induction Onboarding?

Contactează-ne și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.