Din păcate acest site nu este compatibil cu browser-ul Internet Explorer, recomandăm folosirea unui alt browser. Mulțumim

True Training

instruirea personalului

Training angajați – soluția potrivită pentru pregătirea și instruirea personalului

Training angajați este soluția potrivită pentru a pregătirea și instruirea personalului din compania ta, configurată pentru fiecare angajat în parte.

Asigurarea unui management complex al procesului de training pentru angajați este o necesitate pentru o companie competitivă. Ce face diferența dintre angajați și o echipă închegată care cunoaște și înțelege valorile companiei tale? Este vorba de un program de training angajați bazat pe o analiză profundă a necesarului de instruire.

Cu soluția True Training instruirea personalului se configurează pentru fiecare angajat în parte, în funcție de nevoile acestuia. O serie de procese din cadrul managementului de training sunt optimizate și automatizate pentru ca departamentul de HR să aibă o vizune clară asupra dezvoltării și parcursului profesional al angajaților săi.

Stabilești cursurile potrivite.

Instruirea personalului reprezintă un proces plin de provocări pentru departamentul de HR. Cu training angajați vei selecta cursurile potrivite și vei oferi feedback și analize pe baza chestionarelor  integrate în aplicație. Astfel, angajații dar și responsabilii de resurse umane nu vor mai fi supuși unor etape complexe consumatoare de resurse și timp.

Definești direcțiile de dezvoltare.

True Training te ajută să elaborezi planuri de dezvoltare a carierei angajaților tăi pe termen lung, mediu sau scurt, cât și să definești direcțiile în care se îndreaptă cariera acestora.

Instruirea personalului cu True Training implică o analiză a necesarului de instruire a fiecărui angajat, în funcție de istoricul, expertiza și rezultatele acestuia din sesiunile de evaluare anterioare.

În urma analizei necesarului de instruire (care se realizează în funcție de istoricul carierei angajatului, competențele acestuia și rezultatele sesiunilor de evaluare desfășurate), vei planifica o listă a necesarului de instruire la care poți seta cine va avea acces.

Cui se adresează soluția?

  • Angajaților
  • Specialiștilor de resurse umane
  • Managerilor pe diferite niveluri din companie

training angajați

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

training angajați

Ce facilități ai cu True Training?

Ai o evidență completă a tuturor furnizorilor de cursuri de instruire și alte servicii conexe, utilă în activitatea de bugetare.
training angajați

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

– Poți dezvolta scenarii de training pentru angajații tăi.
– Gestionezi informații atât despre furnizorii de training externi, cât și despre cei interni.
– Generezi rapoarte de evaluare privind nivelul cheltuielilor de training angajați. Inclusiv pentru situațiile când este necesar să se calculeze cota de rambursare la plecarea angajațior înainte de termen.
– Planifici sesiuni de training doar pe baza nevoilor de training angajați. În diferite perioade de timp și în funcție de disponibilitatea angajaților.
– Angajații pot vizualiza în True Portalul Angajatului o situație clară a sesiunilor de training, trecute și viitoare.

Ce beneficii îți aduce True Training?

Cu ajutorul soluției  training angajați, investești în oamenii tăi pentru o afacere prosperă.

instruirea si pregatirea angajatilor

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

– Gestionezi procesul de învățare și asiguri dezvoltarea angajaților în cadrul companiei pentru a le oferi mai multă siguranță în domeniul lor de activitate.
– Ai siguranța că optezi pentru o selecție de cursuri potrivite pentru angajații tăi, dintr-o mare diversitate de cursuri disponibile.
– Ai o evidență clară asupra progresului fiecărui angajat pentru evaluările de la sfârșitul anului sau în eventualitatea unor promovări.
– Ai acces la un calendar de cursuri aprobate, bugetate și realizate într-un interval de timp dat.
– Ești mereu conectat la nevoile de training și ultimele noutăți din procesul de instruire al angajaților tăi.
– Oferi feedback bazat pe date concrete, în urma evaluării pe baza cursurilor oferite.

Avem grijă de nevoile companiilor, cu multă perseverență, dorință de autodepășire și feedback permanent.

Vrei să afli mai multe despre cum te poate soluția training angajați?

Contactează-ne și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.google-site-verification=qo62cv-kx1MG_KqGuRu4-TD5CbQot88TsIo_g5dZX8A