Din păcate acest site nu este compatibil cu browser-ul Internet Explorer, recomandăm folosirea unui alt browser. Mulțumim

Slide rapoarte și alerte Rapoarte True
și Alerte pontaj

True Rapoarte și Alerte

RAPOARTE ȘI ALERTE

Generezi rapoarte și alerte pentru procesele specifice de resurse umane

True Rapoarte și Alerte te ajută să îți reduci timpul de întocmire a rapoartelor și te menține informat asupra diverselor acțiuni din companie. Ai posibilitatea să setezi alerte conectate cu acțiuni importante din cadrul companiei tale și să generezi rapoarte financiare prestabilite, rapoarte de activitate și rapoarte de evaluare  personalizate în funcție de obiectivele tale.

Pe măsură ce compania ta se dezvoltă, crește nevoia de a controla fluxul de acțiuni și de a-ți menține toți angajații informați cu privire la diverse procese din cadrul companiei. Astfel, soluția rapoarte și alerte îți oferă control asupra fluxului de acțiuni din compania ta.

Procesul de întocmire a rapoartelor nu va mai fi anevoios pentru tine sau angajații tăi. True Rapoarte și Alerte te ajută să îți reduci timpul de întocmire a rapoartelor și să fii notificat automat cu privire la unele acțiuni necesare. Poți genera diverse tipuri de rapoarte: rapoarte financiare, rapoarte de activitate sau rapoarte de evaluare.

Cui se adresează soluția?

  • Directorilor de resurse umane
  • Managerilor de resurse umane
  • Specialiștilor de resurse umane
  • Directorilor generali și CEO
  • Managerilor de pe diferite niveluri
  • Angajaților

rapoarte și alerte

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

Slide Ai o imagine clară asupra tuturor activităților și evenimentelor importante din compania ta! Solicită un demo gratuit
rapoarte și alerte
Generezi propriile rapoarte ad-hoc pe baza informațiilor înregistrate în sistem, cu minim de efort.
rapoarte financiare
Configurezi diverse notificări care se vor transmite automat către responsabilii cu diverse procese cum ar fi: notificări pentru contracte care expiră, pentru atingerea unor praguri de vechime în companie, pentru termene limită sau pentru controale medicale, etc.
rapoarte și alerte
Realizezi rapoarte financiare, rapoarte de activitate și rapoarte de evaluare în diferite perioade de timp restabilite de tine.
Ce beneficii îți aduce modulul True Rapoarte și Alerte?

Modulul îți oferă control asupra
generării de rapoarte și alerte.

rapoarte și alerte

– Reduci timpul de întocmire a rapoartelor financiare prin folosirea unor modele prestabilite.
– Generezi mult mai rapid rapoarte bazate pe situații complexe din cadrul firmei.
– Transmiți alerte referitoare la informații de interes general, eficientizând comunicarea între departamente.
– Reduci costurile de comunicare între departamente și îți menții angajații informați în intervale de timp bine stabilite.

Pe baza obiectivelor cheie furnizate de partenerii noștri, am oferit un instrument puternic de raportare dar și ușor de utilizat.

Vrei să afli mai multe despre beneficiile soluției?

Contactează-ne și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.