True Cereri Angajați | Solicită adeverința angajat direct din soft

True Cereri Angajați

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design
date-personal
adeverinta anagajat
UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

True Cereri Angajați

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

True Cereri Angajați

Oferă angajaților posibilitatea de a genera direct din aplicația True HR orice adeverință angajat

Generează din aplicația True HR orice tip de adeverință angajat. Pentru a facilita comunicarea angajaților cu departamentul de resurse umane sau cu persoanele responsabile de administrarea personalului, angajații pot trimite cereri direct din aplicația True HR.

Aceste solicitări pot fi trimise în format text și pot cuprinde orice fel de informații asupra cărora angajatul are nevoie de clarificări.

Cui se adresează?

  • Directorilor de resurse umane
  • Managerilor de departamente
  • Managerilor de resurse umane
  • Specialiștilor de resurse umane
  • Angajaților

adeverinta-angajat

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

Facilitează comunicarea angajaților cu departamentul de resurse umane!

Generează adeverință de angajat

Ce facilități ai cu True Cereri Angajați?

adeverinta-angajat-True-HR

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

» Permite o comunicare flexibilă și unitară cu angajații. Poți colecta toate cererile angajaților direct în aplicație având toate informațiile stocate într-un singur loc. Orice adeverință angajat generată din aplicație, poate fi personalizată de către angajat. Astfel vor cuprinde toate informațiile de care are nevoie de la superiori.

» Aplicația permite configurarea unui flux de acțiuni specific fiecărui tip de cerere dacă procesul de soluționare a acesteia implică mai mulți actori. Cu alte cuvinte, dacă în adeverința angajat ai solicitat anumite informații, managerul primește solicitarea. Ulterior, după caz, o trimite către persoanele cu putere de decizie.

» Nu există limitări. Dincolo de adeverința de angajat, tipologia cererilor poate fi foarte variată. Astfel încât angajații vor putea solicita informații de orice fel de la departamentul de resurse umane. Ele pot fi legate de contractul de muncă, salarii, concediu, învoiri, etc.

» Elimină birocrația. Deoarece cererile și documentele se trimit în format digital, procesul de aprobare a lor este automatizat. Ba mai mult, prin intermediul funcționalității True Semnătură Electronică toate documentele pot fi semnate direct din aplicație, cu semnătură certificată.

» Procesul de gestionare al cererilor este simplificat. Aplicația având o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Chiar și de către persoanele cu abilități tehnice mai puțin dezvoltate. Utilizarea se face facil atât de către manager, cât și de către angajat.

Ce beneficii îți aduce acest modul?

Generezi automat cereri și comunici mai eficient cu angajații.

adeverinta anagajat
 • Soluția software True HR permite gestionarea eficientă a tuturor proceselor de resurse umane dintr-o companie. Asigură astfel generarea automată de cereri.
 • Angajații pot avea oricând o comunicare mai ușoară cu persoanele din funcțiile de conducere. Așa că pot solicita oricând și adeverință angajat prin opțiunea self-service – True Portalul Angajatului.
 • Facilitează atât munca managerilor de HR, cât și a angajaților prin funcționalitățile create pentru ei.
Cu True Cereri Angajați ai o gestiune eficientă asupra cererilor angajaților și ții sarcinile bine organizate.

Comunică eficient cu angajații, primește cererile lor și răspunde-le în timp util.

Contactează-ne și îți vom oferi toate informațiile aplicațiile noastre!