Slide Semnătură Electronică True
semnatura-electronica-True-HR UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

True Semnătură Electronică

True Semnătură Electronică

Cu noua funcționalitate semnatura electronica generezi contracte de muncă și anexe pentru toți angajații și le semnezi direct din aplicație

Semnatura electronica este o noua funcționalitate din aplicația True HR pentru ca semnătura digitală a documentelor – contracte de muncă, acte adiționale, adeverințe etc. să se realizeze mai ușor. Scopul acestei funcționalități este de a gestiona mai ușor volumele mari de documente ce trebuie semnate atât de către persoanele din funcții de conducere, cât și de angajați.

Aplicația permite generarea documentelor pentru mai mulți angajați, documente care sunt centralizate într-un proces etapizat de semnare.

Centralizezi toate datele și documentele în softul True HR și aplici pe fiecare semnătura digitală fie simplă, fie certificată. Totul în doar câțiva pași simpli, care te ajută să simplifici tot procesul. Scapă de procesele greoaie. Elimină birocrația și redu timpul de lucru pe sarcinile administrative prin utilizarea modulului True Semnatura Electronica.

Cui se adresează?

  • Directorilor de resurse umane
  • Managerilor de departamente
  • Managerilor de resurse umane
  • Specialiștilor de resurse umane
  • Directorilor generali și CEO
  • Angajaților

semnatura-electronica

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

Slide Semnează documentele digital cu True Semnătura Electronică! Solicită un demo gratuit

semnatura electronica

Ce facilități ai cu True Semnatura Electronica?

semnatura contract

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

 • Centralizează documentele ce urmează a fi semnate digital într-un singur flux de aprobare din aplicația True HR. În funcție de acțiunile configurate în procesul pentru semnatura electronica actorii implicați pot să vizualizeze, să aprobe cu sau fără semnătură sau să refuze semnarea unui document.
 • Permite semnarea individuală digitală a documentelor cu certificat calificat – chiar dacă documentele sunt centralizate într-un singur flux de aprobare ele pot beneficia de semnatura electronica individuală de la fiecare angajat în parte.
 • Permite semnarea colectivă a documentelor de către persoana cu putere decisivă. Întâi documntele sunt semnate de angajat. După aceea, responsabilul HR poate aplica semnatura electronica pe toate documentele fie deodată, fie individual.
 • Permite configurarea mai multor tipuri de fluxuri de semnături în funcție de tipul documentelor care trebuie semnate.
 • Permite colaborarea cu diferiți furnizori de certificare pentru semnătura digitală. În acest mod te bucuri de o flexibilitate mai mare, alegând furnizorul cel mai potrivit pentru nevoile tale.
 • Configurezi fluxul de aprobare direct în aplicație, astfel încât să decizi care sunt persoanele care pot aproba un flux de documente.
Ce beneficii îți aduce acest modul?

Economisești timp, resurse financiare și elimini birocrația.

semnatura digitala
 • Pe documentele cu semnatura electronica este specificată autoritatea de certificare. Astfel semnarea documentelor se face în condiții de legalitate deplină, riscul de a fi falsificate fiind diminuat;
 • În aplicație se poate încărca un document ce urmează a fi semnat, putând fi atașat pe un flux de aprobare și trimis către semnare;
 • Economisești timp pe semnarea documentelor. Gestionezi eficient din aplicația True HR toate documentele angajaților, generezi acte adiționale automat și le semnezi electronic direct din aplicație.
Ne adaptăm constant la nevoile pieței pentru a veni cu cele mai practice soluții pentru partenerii noștri.

Cere ofertă despre funcționalitatea Semnătura Electronică!

Contactează-ne și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.