Self Service Angajati | Oferă angajaților autonomie
self service angajati

Oferă angajaților autonomie cu un sistem self service

Oferă angajaților autonomie cu un sistem self service

Lectură de 3 minute

O metodă de a îmbunătăți comunicarea dintre manageri, departamentul de HR și angajați este un sistem self service angajati, care poate fi implementat în orice companie. Pentru a avea în interiorul organizației proceduri administrative simple, dar și o comunicare rapidă, un portal dedicat salariaților aduce o contribuție importantă. Un sistem self service angajati le oferă acestora autonomie și poate ajuta la creșterea implicării angajaților.

Citește și:

Informații importante, ușor de accesat cu portalul angajatului

Un portal self service pentru angajati simplifică sarcinile recurente ale specialiștilor în resurse umane și îi degrevează de sarcini repetitive. Având la îndemână o soluție software intuitivă, angajații nu vor mai fi nevoiți să apeleze la departamentul de resurse umane de fiecare dată când au nevoie de informații referitoare la zilele de concediu rămase, fluturasi de salariu sau alte informații utile. Posibilitatea de a verifica rapid astfel de date, utilizând un sistem self service angajati, este un beneficiu major pentru cei care activează în diverse domenii profesionale.

În ce scopuri mai poate fi utilizată o soluție self service angajati?

self service angajati 3
  • Efectuarea unor cereri de concediu de odihnă;
  • Vizualizarea datelor personale și contractuale;
  • Vizualizarea orelor lucrate și introducerea pontajului;
  • Acces la documente de interes general (proceduri interne, ghid de beneficii, organigrama companiei);
  • Acces la chestionare de evaluare, exit interview, etc.;
  • Descărcarea unor adeverințe și generarea unor rapoarte pe baza unor șabloane.

Beneficiile unui sistem self service angajati

Posibilitatea de a configura o soluție digitală de self service angajati este esențială. În acest fel, poți pune la dispoziția membrilor companiei o gamă largă de facilități, pentru a-și gestiona singuri cele mai multe dintre nevoi.

Viteza de rezolvare a cerințelor cu un sistem self service angajati – precum obținerea unei adeverințe sau primirea răspunsului pentru o cerere de concediu – asigură un flux optim în ceea ce privește aceste solicitări și îmbunătățește comunicarea dintre angajați, personalul de resurse umane și manageri.

Aplicația True HR, dezvoltată de specialiștii UCMS by AROBS, include portalul angajatului, care poate fi utilizat atât pe calculatorul de serviciu, cât și pe un chioșc amplasat în punctele de lucru ale organizației (fabrică, hală de producție, etc.).

Descarcă ebook True Portalul Angajatului

Managementul personalului, eficientizat

Cu un soft self service angajati, nu mai sunt necesare schimburi de e-mailuri cu superiorii sau responsabilii din departamentul de HR, doar pentru a afla câte zile de concediu mai au disponibile sau pentru a-și accesa fluturașii de salariu. Informațiile accesate direct din portalul self service pentru angajați sunt identice cu cele furnizate de specialiștii HR, de aceea angajații ar prefera să le poată vizualiza singuri, oricând au nevoie și indiferent unde s-ar afla. Crearea unei experienței digitale a angajatului, care îi facilitează accesul permanent la informații importante, este prioritară pentru a-i crea un mediu profesional plăcut.

Date statistice privind utilitatea unui sistem self service angajati

self service angajati 4

Un studiu efectuat de compania Paycom Software arată faptul că 87% dintre angajatorii chestionați consideră că un sistem self service angajati este cea mai eficientă metodă de furniza informațiile de HR și salarizare. În ceea ce privește caracteristicile unei astfel de soluții digitale, ușurința în utilizare este una dintre cele mai dorite opțiuni. De asemenea, 81% dintre respondenții din domeniul HR sunt de părere că un sistem self service angajati stimulează implicarea angajaților.

Descoperă avantajele oferite de True Portalul Angajatului

Cu un portal self service angajati, economisești timp și ai parte de o comunicare rapidă în cadrul companiei. Având acces instant la toate informațiile administrative, birocrația este minimizată iar angajaților le este mai ușor să aibă parte de răspunsuri rapide la diverse solicitări.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum poate beneficia compania ta de True Portalul Angajatului, dar și de alte funcționalități din True HR, programează un demo gratuit cu specialiștii UCMS by AROBS.