Scanarea Documentelor Specifice Angajatului direct în True HR!

Scanarea documentelor specifice angajatului direct în aplicația True HR

Scanarea
Documentelor
Specifice Angajatului
direct în True HR!

O nouă funcționalitate!

Cu o expertiză de peste 26 de ani în domeniul de management al resurselor umane, UCMS by AROBS se dezvoltă în permanență. Din dorința de a fi mai aproape de parteneri, soluția True HR deține o nouă facilitate: scanarea și salvarea documentelor specifice angajatului direct în aplicație.
Această facilitate dezvoltată de echipa de specialiști din cadrul departamentului tehnic UCMS optimizează procesele administrative din cadrul departamentelor de HR în relația cu angajații săi.
Opțiunea de scanare este integrată în aplicația True HR și poate fi disponibilă prin achiziția unei librării software compatibilă cu aproape orice scanner, achiziționată de la un furnizor extern, ce se integrează cu soluția True HR.
Fișierul sursă de tip document sau imagine se scanează facil accesând scannerul direct din aplicație. 
scanarea documentelor True HR

Scanarea documentelor se realizează direct în aplicația True HR și se importă automat tot acolo. Astfel, se evită “rătăcirea” documentului scanat în alte dispozitive cum ar fi în programul imprimantei sau pe desktopul utilizatorului.

scanare documente modul True HR

Opțiunea de ajustări

Din dorința de a optimiza acest proces de scanare, această facilitate deține și opțiunea de ajustări prin care se pot face diverse corecturi asupra documentului scanat, în cazul în care fișierul sursă nu este conform din punct de vedere vizual.

Corecții de contrast

Astfel, utilizatorul poate reduce umbra pentru documentele alb negru, sau poate corecta automat contrastul textului pentru a accentua lizibilitatea acestuia în funcție de opțiunile și tipul de scanner folosit de utilizator. Toate documentele se scanează în format pdf pentru a evita manipularea ulterioară a acestora.

Setări și date pre-salvate

În eventualitatea în care utilizatorul salvează un document scanat cu anumite opțiuni, acestea i se propun automat la următoarea scanare, eficientizând timpii de lucru și automatizând procesele în cazul unui volum mare de scanare a documentelor.
Această facilitate va ajuta specialiștii de resurse umane să integreze mult mai ușor toate documentele necesare angajatorului într-un singur soft menit să eficientizeze procesele interne din interiorul companiilor și să ofere siguranța documentelor fiecărui angajat în parte.

Vrei să afli mai multe despre soluțiile noastre?

Scrie-ne și hai să discutăm despre cum te putem ajuta.

Scrie-ne sau sună!

Vrem să te cunoaștem! Completează formularul pentru a intra în contact cu unul dintre colegii noștri.