Cum poți eficientiza procesul de salarizare din domeniul automotive
salarizare automotive

Cum poți eficientiza procesul de salarizare din domeniul automotive?

Cum poți eficientiza procesul de salarizare din domeniul automotive?

Lectură de 5 minute

Domeniul automotive este unul dintre cele complexe și răspândite sectoare de activitate. Pentru a rămâne competitiv, este esențial să-ți gestionezi eficient resursele precum și procesele de payroll și HR. În cadrul unei companii din acest domeniu, procesul de salarizare este unul dintre cele mai importante aspecte, cu o multitudine de calcule și detalii pe care trebuie să le gestionezi cu precizie.

Acest proces poate fi complicat și consumator de timp, mai ales dacă există un număr mare de angajați, care lucrează în mai multe schimburi sau ture de lucru, și din mai multe locații. În acest articol, îți vom prezenta cum te ajută soluțiile software dezvoltate de UCMS by AROBS să eficientizezi operațiunile de payroll pentru o companie din domeniul automotive, dar și să-ți reduci cheltuielile cu procesele administrative. De asemenea, îți vom detalia care sunt etapele ce trebuie parcurse pentru implementarea soluțiilor dp-Payroll și True HR în organizația ta.

Citește și:

Care sunt provocările în gestionarea calculului de salarii?

Procesul de payroll poate deveni tot mai complicat, pe măsură ce numărul de angajați crește și compania se extinde în mai multe locații, Astfel, pot apărea o serie de provocări, cum ar fi:

 • întârzieri în plata salariilor;
 • erori în calcularea bonusurilor, a zilelor de concediu fără plată sau a orelor suplimentare;
 • creșterea costurilor administrative;
 • inexactități în preluarea pontajului pentru fiecare angajat, ceea ce poate duce la apariția unor erori de calcul;
 • gestionarea orelor suplimentare efectuate în weekend sau în perioada sărbătorilor legale;
 • gestionarea zilelor de absențe nemotivate;
 • gestionarea sporului de noapte sau de weekend;
 • gestionarea zilelor de concediu efectuate în plus sau neefectuate;
 • gestionarea reținelor salariale;
 • schimbările legislative care îngreunează procesul de salarizare.

Cum te ajută soluțiile dp-Payroll și True HR?

salarizare automotive 2

Pentru a preîntâmpina sau rezolva aceste situații, venim în sprijinul tău cu aplicațiile dp-Payroll și True HR, care te ajută să-ți gestionezi eficient procesul de salarizare, administrarea personalului, colectarea pontajului și multe altele. Aceste sisteme au capacitatea de a automatiza o mare parte din operațiunile asociate calcului de salarii și gestionării resurselor umane.

Implementarea și utilizarea acestor soluții te ajută să calculezi cu precizie salariile angajaților și să le plătești la timp, fără întârziere. În continuare, vom detalia beneficiile soluțiilor noastre și cum poți să le implementezi în compania ta.

Minimizezi erorile umane și reduci cheltuielile

 • Sistemul dp-Payroll minimizează erorile umane din procesul de payroll, și îți oferă siguranța că salariile angajaților sunt calculate corect și la timp. Nivelul ridicat de configurabilitate al softului îți reduce considerabil munca repetitivă manuală, care necesită o atenție deosebită la detalii. Acest aspect contribuie la reducerea greșelilor cauzate de un volum mare de muncă;
 • Îți reduci costurile asociate procesului de salarizare și poți evita cheltuielile suplimentare cauzate de diferite erori umane;
 • Soluția de pontaj din cadrul aplicației True HR te ajută să colectezi cu precizie informațiile despre orele lucrate de angajați, pentru ca ulterior să le imporți în aplicația de salarizare pentru efectuarea calcului;
 • Softurile noastre beneficiază de actualizări legislative în cel mai scurt timp după apariția unor modificări. În acest fel, poți gestiona calculul de salarii fără grija unor operațiuni neconforme.

Poți acoperi o gamă largă de nevoi specifice

Atât dp-Payroll, cât și True HR sunt soluții care pot fi configurate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale companiei tale și domeniului de activitate, cum ar fi:

 • situații specifice cu privire la programul de lucru;
 • gestionarea orelor suplimentare,
 • schimburi și alocarea turelor;
 • zile de lucru în weekend;
 • sporuri de noapte;
 • delegatii și deconturi;
 • un flux de semnare specific, etc.

Noi venim în întâmpinarea ta cu soluții software care se pot plia pe toate aceste nevoi, pentru ca tu să-ți optimizezi activitatea de salarizare și resurse umane.

Consolidezi datele financiare din mai multe filiale

salarizare automotive 3

Aplicația dp-Payroll include o funcționalitate care permite consolidarea datelor din mai multe filiale ale aceluiași grup de companii, pentru a avea parte de o vizualizare unitară. Modulul dp-Consolidare te ajută să generezi toate salariile din grupul de firme, și să le grupezi într-un singur raport financiar.

Astfel, dacă trebuie sa calculezi salariile pentru angajații din mai multe companii, aflate în același grup, softul dp-Payroll îți facilitează această operațiune. Consolidarea datelor te ajută să obții o imagine de ansamblu asupra afacerii tale, și să gestionezi într-un timp scurt situațilile complexe aferente procesului de salarizare.

Vrei să afli mai multe despre soluțiile noastre?

Dacă te-am făcut curios despre cum îți poți eficientiza procesele de salarizare și resurse umane cu aplicațiile dp-Payroll și True HR, programează un demo alături de specialiștii UCMS by AROBS. De asemenea, ne poți contacta prin e-mail la adresa [email protected]. Suntem bucuroși să programăm o sesiune demo pentru a îți prezenta în detaliu modalitățile de funcționare ale sistemelor noastre, dar și cum se pliază pe cerințele tale specifice.

Analizăm împreună nevoile companiei tale

În continuare, îți vom prezenta pe scurt pașii care trebuie parcurși până la implementarea soluțiilor. În cadrul sesiunii demo, analizăm împreună nevoile din compania ta și îți prezentăm cele mai optime soluții pentru a eficientiza activitatea de payroll cu ajutorul funcționalităților noastre. Discuția poate include simularea unor situații specifice companiei tale și modul în care aplicațiile noastre pot fi configurate pentru a te ajuta în gestionarea lor.

Îți trimitem oferta financiară

După ce am stabilit împreună cum îți pot fi de ajutor softurile dp-Payroll și True HR, și care sunt funcționalitățile potrivite pentru nevoile tale, îți vom trimite oferta financiară pentru implementarea soluțiilor noastre.

Implementăm softurile în compania ta

Dacă ai ales să utilizezi soluțiile noastre în cadrul companiei tale, urmează implementarea lor cu ajutorul specialiștilor noștri. Durata implementării aplicațiilor se stabilește în funcție de complexitatea proiectului, dar și de alți factori pe care îi agreăm împreună.

Oferim training al aplicațiilor

Implementarea unor sisteme de salarizare și HR poate fi o schimbare majoră pentru departamentul de resurse umane, motiv pentru care este necesară o pregătire minuțioasă în ceea ce privește funcționarea lor. În acest scop, îți punem la dispoziție un training complex al modului de utilizare al soluțiilor noastre. și îți oferim supportul necesar cu promptitudine, ori de câte ori ai nevoie.

Beneficiezi de servicii de support specializate

Totodată, îți oferim supportul necesar cu promptitudine, ori de câte ori ai nevoie. La UCMS by AROBS, avem un departament de support cu profesioniști cu peste 10 ani de experiență în cadrul companiei, pregătiți să-ți ofere ajutor specializat în utilizare aplicațiilor.

Descoperă soluțiile noastre!

Implementarea soluțiilor dp-Payroll și True HR într-o companie din domeniul automotive eficientizează semnificativ procesul de payroll și te ajută să-și reduci considerabil costurile aferente. Automatizarea procesului de salarizare, un flux optim de lucru și reducerea erorilor sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le poți obține prin utilizarea dp-Payroll. Programează o sesiune demo gratuită sau scrie-ne la [email protected], iar noi îți vom prezenta pe larg cum îți poți simplifica procesul de salarizare cu soluțiile UCMS by AROBS.