Retrospectiva anului 2021 pentru UCMS by AROBS
Retrospectiva anului 2021 pentru UCMS by AROBS

Retrospectiva anului 2021 pentru UCMS by AROBS

Retrospectiva anului 2021 pentru UCMS by AROBS

Lectură de 5 minute

În anul 2021, mediul profesional a continuat să întâmpine dificultăți și provocări, în principal din cauza contextului pandemic și a modificărilor legislative recurente. Printre provocările apărute s-au numărat necesitatea adaptării la modul de lucru hibrid și la evenimente desfășurate cu preponderență în mediul online.

Pentru a-i sprijini pe partenerii noștri în procesul de adaptare, soluțiile software oferite de compania noastră au fost dezvoltate și inovate continuu. Am fost alături de partenerii noștri prin dezvoltarea de noi module, mai exact True Work from Home și True Semnatura Electronica, care să-i ajute în activitățile zilnice și care să le permită digitalizarea cât mai multor operațiuni. Mai mult, aplicațiile noastre au fost actualizate constant cu schimbările legislative, pentru ca toate activitatea acestora să se desfășoare în concordanță cu legislația în vigoare, fără sincope.

Citește și:

» UCMS by AROBS – 25 de ani de experiență pe piața soluțiilor software
»
Câteva lucruri despre echipa UCMS by AROBS – 40 de coechipieri, un singur obiectiv

Parteneriate desfășurate anul trecut pentru sprijinul digitalizării

Digitalizarea este o valoare esențială pentru compania noastră, iar de aceea dorim să o promovăm și în rândul business-urilor românești. Prin urmare, anul 2021 a fost marcat și de parteneriate solide între UCMS by AROBS și alte companii inovatoare de pe piața din România. Compania noastră s-a alăturat inițiativei Vreau.Online alături de alți furnizori de soluții tehnologice. Proiectul Vreau.Online a avut ca scop digitalizarea a 50 de producători români, pentru a-i ajuta să-și crească competitivitatea pe piață și să își eficientizeze afacerile cu softuri performante.

Retrospectiva anului 2021 pentru UCMS by AROBS 2

De asemenea, a fost lansat parteneriatul cu Salarium, platformă care permite accesarea instantă a unui avans din salariu. Odată cu încheierea acordului, companiile din portofoliul UCMS by AROBS care au dorit acest serviciu, au avut posibilitatea de a le oferi angajaților accesul instant la o sumă din salariu direct pe card, fără a fi nevoie de solicitări scrise, astfel eliminându-se birocrația.

Număr de clienți și fluturași de salariu generați cu ajutorul dp-Payroll

Anul trecut a fost unul în care am înregistrat creșteri  în mai multe privințe. Am ajuns la un număr de peste 1500 clienți care utilizeaza solutiile UCMS atât direct, cât și prin intermediul partenerilor noștri, cărora le mulțumim pentru încrederea acordată. Dorim să le oferim în continuare cele mai performante softuri pentru nevoile lor de zi cu zi din procesele de resurse umane și salarizare, și să oferim suport tehnic prompt și de calitate atunci când este nevoie.

Retrospectiva anului 2021 pentru UCMS by AROBS 3

De asemenea, cu ajutorul aplicației dp-Payroll au fost generați anul trecut peste 300 de mii de fluturasi de salariu pentru companii din diverse domenii de activitate din mediul privat din România. Prin urmare, a fost asigurată o transparență între angajator și angajați, care contribuie și la o comunicare eficientă între cele două părți.

Apariții UCMS by AROBS în presă și la evenimente din domeniul HR

Pentru a vorbi despre tendințele din mediul de business și domeniul resurselor umane, dar și pentru a ne prezenta serviciile și soluțiile software inovative, am avut numeroase apariții în presa de specialitate. Ionuț Gherle, CEO-ul companiei noastre a acordat mai multe interviuri pentru publicații precum: Business Review, Angajatorul Meu, Forbes, Wall-Street România, Revista Cariere, Ziarul Bursa sau altele.

Totodată, am fost prezenți la evenimente despre schimbările de pe piața muncii și din lumea HR. Ele s-au desfășurat atât în format online, cât și fizic când contextul epidemiologic a fost favorabil. Ionuț Gherle a vorbit la panelul ”Labor strategic change patterns at global scale. Possible work scenarios for GIG economy and Industry 4.0. Work 4.0 jobs”, și la evenimentele HR Uncovered de la București și HR Vibes de la Cluj-Napoca, unde a făcut referire la cei 25 de ani de experiență și inovație în HR și payroll ai UCMS by AROBS.

Creștere constantă a numărului de angajați în anul 2021

În anul 2021, UCMS by AROBS a ajuns la 60 de colegi dedicați unui scop comun, iar echipa este într-o creștere continuă. Ne desfășurăm activitatea atât de la birourile din Cluj-Napoca și București, dar flexibilitatea ne caracterizează și muncim și în sistem work from home din mai multe orașe, precum Cluj-Napoca, București, Arad, Târgu Mureș, Iași, Sighișoara, Buzău, Chișinău sau chiar Bruxelles. Printr-o colaborare eficientă, ne dorim să aducem cele mai performante soluții software care să transforme rațiunile administrative ale companiilor din numeroase sectoare de activitate.

Retrospectiva anului 2021 pentru UCMS by AROBS 4

Ocazia de a ne reîntâlni într-un team building

După un an și jumătate în care am fost nevoiți să ne distanțăm social și să muncim separat în mare parte, în 2021 am avut ocazia să ne vedem cu toții într-un team building. Reuniți din toate colțurile țării și de peste granițe, ne-am cunoscut mai bine cu colegii mai noi, am descoperit lucruri interesante despre fiecare și ne-am pus la lucru partea artistică în cadrul unui atelier de creație.

Am sărbătorit 25 de ani de la înființarea companiei

Anul trecut s-au împlinit 25 de ani de când a luat naștere UCMS by AROBS, 25 de ani de când dezvoltăm și inovăm constant aplicațiile noastre cu grijă și profesionalism. Am sărbătorit momentul cum se cuvine, printr-un eveniment aniversar în care am avut alături de noi colegi, clienți și parteneri, fiind totodată și un prilej de a împărtăși idei, de a învăța și de a dezbate viitorul digitalizării în domeniul HR. Experiența acumulată în cei 25 de ani de activitate ne ajută în obiectivele noastre de viitor, care se concentrează pe calitatea produselor noastre și pe modul intuitiv de folosire al acestora.

Recunoștința arătată pentru Oamenii de 10

Deoarece nu am fi ajuns aici fără eforturile lor, în anul 2021 i-am sărbătorit pe Oamenii de 10 din companie, cei care au o experiență de peste 10 la UCMS by AROBS. Le-am arătat recunoștința și aprecierea noastră în cadrul evenimentului aniversar, dar și prin desfășurarea unei campanii pe canalele noastre de Social Media, prin care am prezentat parcursul lor profesional, dar și care sunt pasiunile lor.

Retrospectiva anului 2021 pentru UCMS by AROBS 5

Ce ne dorim mai departe?

Pentru acest an, dorința noastră este ne-a dezvolta pe toate planurile, atât ca echipă, dar și în ceea ce privește dezvoltarea de noi funcționalități pentru clienți și parteneri. Suntem motivați să trecem peste provocările care vor apărea, dar și să creăm și inovăm cele mai performante soluții software pentru mediul de afaceri. Nevoile și cerințele de pe piață se vor diversifica, iar noi suntem pregătiți să venim în întâmpinarea lor cu aplicații performante și intuitive. Transformăm împreună companiile cu ajutorul digitalizării!

semnatura-echipa-UCMS