Soluțiile de resurse umane susțin reluarea activității muncii
reluarea activității

Soluțiile de HR susțin reluarea activității muncii

Soluțiile de HR susțin reluarea activității muncii

Lectură de 2 minute

Reluarea activității a început odată cu eliminarea restricțiilor. Pentru o parte dintre companii a sosit ziua în care lucrurile au reintrat la normal, activitatea a reînceput și ușile de la birouri s-au redeschis. Este acel moment 0 când managerii repornesc cu noi gânduri, o altă viziune în procesul reintegrării afacerii lor pe piață. Pentru angajați, este momentul când aceștia se reintegrează în noul ritm de muncă și pe noile direcții de acțiune.

Citește și:

» Investiţie în sănătatea psihică a angajaţilor tăi
» Menține motivarea angajaților printr-o comunicare eficientă

Timpul de lucru al angajaților poate fi monitorizat cu ajutorul unor soluții software

Cu toate scenariile realizate până acum, prin reluarea activității este un proces complex ce ține de bucătăria internă a fiecărei firme. În acest moment 0 se vede cât de bine sunt structurate procesele companiei și cât de ușor se poate adapta. În această perioadă, departamentele de resurse umane din numeroasele companii sunt depășite de situație. Trecerea de la patru la opt ore a angajaților sau plasarea lor în regim de lucru de noapte pot da multe bătăi de cap specialiștilor HR.

Departamentele de HR au nevoie de instrumente care să le automatizeze procesele administrative consumatoare de timp.

Oadtă cu reluarea activității s-a declanșat o perioadă în care s-au realizat multe schimbări în rândul contractelor de muncă. Este important ca ponatrea angajaților să fie realizată corect, în concordanță cu legislația în vigoare. Când vine vorba de optimizarea acestor procese, True Pontaj Electronic reduce procesele manuale atât de greoiaie mai ales după reluarea activității. Mai mult, toate acțiunile angajaților de tip punch intrare și punch ieșire sunt înregistrate în sistemul online de pontare. Este o aplicație cu o interfață prietenoasă.

Companiile își pregătesc reluarea activității cu ajutorul soluțiilor de HR și Payroll

Odată cu reluarea activității, majoritatea companiilor vorbesc despre adaptare. Adaptarea la noile vremuri post-pandemice, la noile startegii, la noi piețe care s-au reinventat ori au renăscut. Însă este important să ne întrebăm și cum va avea loc adaptarea în interioul organizațiilor? Dincolo de gestionarea imaginii sau strategiei de vânzări, resursa umană este cea mai importantă componentă a unei afaceri. Mai mult decât atât instabilitatea forței de muncă poate afecta calitatea livrabilelor.