Cum poți crea rapoarte HR eficient cu o soluție digitală
rapoarte hr

Cum te ajută o soluție digitală să creezi ușor rapoarte HR?

Cum te ajută o soluție digitală să creezi ușor rapoarte HR?

Lectură de 3 minute

Activitatea ta presupune crearea unor rapoarte HR în mod regulat? Simți că îți consumă prea mult timp și ai nevoie de o soluție pentru a le genera rapid? Indiferent de domeniul de activitate al organizației tale, uneori ai nevoie de rapoarte HR complexe pentru a lua decizii informate, astfel încât să optimizezi procesele interne și să îmbunătățești performanța echipei.

» Descarcă gratuit e-book-ul și află tot ce vrei să știi despre dp-Rapoarte!
»
UPDATE. Avantajele folosirii unui soft dedicat pentru managementul documentelor

Generează rapoarte HR oricând ai nevoie

Dacă ai la dispoziție o soluție digitală precum un soft resurse umane ori software payroll, poți genera rapoarte HR în timp real, oricând ai nevoie de ele, pe baza unor informații actualizate constant. Chiar dacă nu te afli la birou, o aplicație complexă de HR îți facilitează generarea unor rapoarte complexe, cu toate datele de care ai nevoie. Astfel, elimini nevoia de a redacta manual diverse rapoarte HR, necesare pentru managementul companiei sau pentru instituțiile statului.

Ce tipuri de rapoarte HR poți genera cu o soluție digitală?

Fie că ai nevoie de rapoarte de pontaj, rapoarte financiar-contabile, rapoarte de salarizare, rapoarte cu privire la evaluarea angajaților sau rapoarte despre activitatea lor, soluțiile software te ajută să le creezi simplu și rapid. Pe baza datelor introduse în sistem, poți genera într-un timp scurt rapoarte HR personalizate și fără erori. În continuare, vom prezenta beneficiile pe care le ai atunci când creezi rapoarte cu o aplicație dedicată.

Automatizezi procesul de creare a rapoartelor

rapoarte hr 2

Prin utilizarea unei soluții digitale avansate, procesul de creare a rapoartelor HR devine rapid și eficient. Datele sunt colectate automat, iar cu ajutorul sistemului le poți prelucra și organiza în rapoarte structurate și ușor de înțeles. Astfel elimini necesitatea introducerii manuale a informațiilor și reduci timpul necesar pentru a aduna și procesa datele.

Descoperă aplicațiile True HR și dp-Payroll! Programează acum un demo gratuit!

Economisești timp și resurse

Prin automatizarea procesului de creare a rapoartelor, economisești timp și resurse valoroase, care pot fi alocate către activități strategice și care aduc valoare adăugată organizației. Fără o soluție software,  profesioniștii în resurse umane petrec în medie 17 ore pe săptămână creând rapoarte HR, conform unor studii recente prezentate de Bamboo HR. Asta înseamnă mult timp prețios pe care îl vei pierde, dar pe care îl poți recâștiga prin digitalizarea procesului.

Ai acces facil la informații relevante

O soluție digitală eficientă îți oferă acces rapid și facil la informațiile relevante pentru rapoartele de resurse umane. Poți accesa datele necesare cu câteva click-uri, fără a pierde timp căutând și procesând informațiile manual.

Personalizezi rapoartele

rapoarte hr 3

O aplicație configurabilă îți oferă flexibilitatea de a personaliza rapoartele în funcție de nevoile tale specifice. Poți să selectezi informațiile relevante și să creezi rapoarte grafice, pentru o prezentare mai vizuală și interactivă. Ai parte de o gamă largă de opțiuni de configurare, astfel încât să poți alege tipul de grafic, culorile, dimensiunile și stilul de prezentare care se potrivește nevoilor tale.

Accesibilitate și mobilitate

Cu ajutorul unei soluții digitale, rapoartele HR devin disponibile oricând și oriunde. Poți accesa și trimite informații importante din orice locație, facilitând o comunicare eficienta în companie. De asemenea, luarea deciziilor este îmbunătățită, deoarece se bazează pe date relevante.

Creează rapoarte HR bazate pe nevoile tale

Aplicațiile de HR și payroll reprezintă instrumente esențiale în era digitală, asigurând eficiență și performanță în activitățile de HR. Prin utilizarea lor, ai parte de un flux de lucru optimizat, informații în timp real și o bază solidă pentru luarea deciziilor strategice. Astfel, oferi un suport valoros pentru dezvoltarea și creșterea companiei tale într-un mediu de business competitiv și în continuă schimbare.

Îți dorești să creezi ușor rapoarte HR pe baza datelor din compania ta? Soluțiile dezvoltate de UCMS by AROBS îți oferă opțiunea de a genera diverse tipuri de rapoarte personalizate, cu minim de efort. Programează acum un demo gratuit al aplicațiilor complexe True HR și dp-Payroll, pentru a descoperi în detaliu toate funcționalitățile care oferă posibilitatea de a genera rapoarte HR.