Îmbunătățește procesul de calcul cu un program salarizare
program salarizare

Îmbunătățește procesul de calcul de salarii cu un program salarizare

Îmbunătățește procesul de calcul de salarii cu un program salarizare

Lectură de 3 minute

În perioada în care departamentul de HR al companiei tale este concentrat pe calculul de salarii, îi poți facilita această operațiune cu un program salarizare performant. Un astfel de soft oferă o privire de ansamblu asupra proceselor de HR și reduce considerabil timpul necesar pentru efectuarea lor. O soluție digitală te ajută să economisești energie și resurse umane și înlocuiește cu succes operațiunile manuale care necesită efort și presupun riscuri.

Prin intermediul unui program salarizare, poți calcula salariile pentru un număr mare de angajați cu minim de efort. De asemenea, acesta este actualizat constant cu modificările legislative, astfel că nu trebuie să îți faci griji în privința respectivă. Totodată, ai parte de o securitate sporită a datelor și poți crea un back-up al informațiilor pentru orice eventualitate cu acest program de salarizare. În plus, erorile umane care pot apărea la calculul de salarii se reduc la minimum prin utilizarea softului.

Citește și:

» Generează fluturasi de salariu personalizați pentru angajații tăi
»
În ce condiții se acordă diurna și cine poate beneficia de ea

Funcționalitățile oferite de un program salarizare

Implementarea și utilizarea în cadrul propriului business a unui sistem complex pentru operațiuni de calcul te ajută să îți dezvolți și eficientizezi afacerea. Soluția dp-Payroll are integrate atât module de bază care răspund celor mai comune nevoi, dar și module care răspund unor necesități particulare. Calculul salariilor, luând în considerare factori precum concediile de odihnă, concediile medicale, prime, bonusuri sau ore suplimentare este posibil cu modulul dp-Calcul Standard.

program salarizare 2

Acest program salarizare acoperă funcționalitățile de bază în ceea ce privește calculul de salarii (avantaje în natură, prime, bonusuri, calculul primelor nete, etc.). În afara acestuia, dp-Payroll conține module care acoperă funcționalități complexe. În total, aplicația conține 19 module distincte, printre care se numără și dp-Rețineri Salariale, dp-Plăți în Avans, dp-Corecții de Calcul sau dp-Avertizări.

Modul de rapoarte pentru o imagine de ansamblu asupra calcului de salarii

Modulul dp-Rapoarte te ajută să extragi datele de salarizare dorite din aplicație direct în formatul pe care îl preferi. Cu ajutorul acestuia, poți crea rapoarte destinate instituțiilor statului, managementului companiei sau managementului grupului. Este posibilă generarea de rapoarte customizate cu grafice de diferite feluri, iar utilizatorul poate să aibă o imagine detaliată despre tot ce înseamnă calcul de salarii.

Alături de dp-Calcul Standard, dp-Rapoarte este o componentă de bază din cadrul program salarizare dp-Payroll. Modulul permite extragerea datelor, prelucrarea lor și afișarea sau exportul acestora în formatul dorit. De asemenea, este posibilă într-o anumită măsură utilizarea în rapoarte a unor date din afara aplicației.

Dacă îți dorești crearea unor rapoarte din mai multe surse, din dp-Payroll pot fi exportate datele într-un format în care să le folosești pentru scopul dorit. Rapoartele pot fi scoase în orice etapă se găsește calculul de salarii, cu datele disponibile în acel moment în aplicație. Utilizarea acestui modul nu necesită cunoștinte tehnice avansate.

Generează și fluturași de salariu cu un program salarizare

După ce calculul de salarii a fost efectuat, urmează procedura de distribuire a fluturașilor de salariu. Ea este simplificată cu funcționalitatea dp-Fluturași via e-mail, care permite generarea unor fluturași de diferite tipuri și transmiterea lor pe e-mail.

program salarizare 3

Acest program salarizare îți oferă posibilitatea de a afișa în fluturașul de salariu informații despre valoarea primelor, a bonusurilor, a contribuțiilor plătite la stat sau despre valoarea brută a salariului. Practic, ai la dispoziție opțiunile prin care poți genera fluturașii de salariu cu toate detaliile pe care le dorești.

Astfel, salariații au parte de transparență în privința veniturilor obținute și este eficientizată comunicarea cu conducerea companiei. Mai mult, cu un program salarizare se reduc costurile cu materia primă și efortul de împărțire al fluturașilor este minim.

Intuitivitate și operare rapidă cu program salarizare

Atunci când ai nevoie de o soluție digitală pentru calculul de salarii, alege folosirea unui program salarizare intuitiv. Soluția dp-Payroll dezvoltată de UCMS by AROBS vine în întâmpinarea companiilor care își doresc o modalitate rapidă și sigură pentru procedurile de salarizare.

De la introducerea datelor până la distribuirea fluturașilor în rândul angajaților, acest sistem complex simplifică munca specialiștilor de HR și payroll. Activitatea lor beneficiază de un sprijin important prin acest program de salarizare, creat pentru a răspunde celor mai multe nevoi ale companiilor.

Îți dorești ca operațiunile de payroll din compania ta să fie caracterizate de rapiditate și eficiență? Te invităm la o discuție pentru a vedea particularitățile unui program salarizare dezvoltat de UCMS by AROBS. Completează formularul și beneficiază de un demo gratuit.