De 25 de ani inovăm continuu pentru a digitaliza orice proces de recrutare
proces de recrutare

De 25 de ani inovăm continuu pentru a contribui la transformarea digitală a procesului de recrutare

De 25 de ani inovăm continuu pentru a contribui la transformarea digitală a procesului de recrutare

Lectură de 4 minute

Un proces de recrutare este destul de amplu și implică multe sarcini. Gestionarea lui, desigur că presupune efort și birocrație care adesea devin obositoare. Nimic nu se compară cu ușurința de gestionare a unui proces de recrutare în format digital. Noi, echipa UCMS by AROBS suntem ancorați în prezent. De aceea ne place să analizăm nevoile actuale și să transpunem în format digital sarcinile manuale, redundante.

Citește și:

» Administrarea personalului cu True HR – ghid de utilizare
» Cum te scapă dp-Payroll de stresul gestionării reținerilor salariale?

Contextul pandemic ne-a adus mai aproape de digitalizare. Ne-a impus să fim mai prompți și mai specifici în dezvoltarea celor mai moderne soluții fiabile pentru fiecare tip de afacere în parte. Disipăm problemele, gândim soluții, folosim tehnologia pentru a ne bucura de rezultate prospere și a contribui major la eficientizarea muncii. Iată care sunt principalele avantaje ale modulului True Recrutare din soluția True HR, un modul care te ajută în întregul proces de recrutare:

Configurează orice proces de recrutare conform nevoilor tale

În cei 25 de ani de activitate am învățat că una dintre cele mai importante funcționalități pe care o putem oferi partenerilor noștri este aceea de customizare. Deși softul de resurse umane True HR este complex și oferă multe opțiuni de gestionare, acestea se pot configura la implementare, conform particularităților afacerii. Astfel că se va personaliza, conform etapelor utilizate în procesul de recrutare de fiecare companie în parte.

Oferim utilizatorilor libertatea de gestionare a oricărui proces de recrutare, conform obișnuințelor deprinse, doar că în format digital.

Iar pentru un plus de flexibilitate, se pot configura chiar și template-urile de email ce vor fi trimise sub forma unor notificări către actorii implicați în fluxul de aprobare al cererilor de recrutare. De asemenea, sistemul permite și introducerea unor întrebări pentru realizarea unui interviu online.

Oferă fluiditate în gestionarea fluxurilor de recrutare

proces de recrutare

În orice proces de recrutare sunt implicați mai mulți actori și mai multe etape. Prin urmare, sistemul permite definirea mai multor tipuri de actori care vor fi ulterior folosiți la configurarea fluxurilor de aprobare a cererilor de recrutare.

La rândul lor, fluxurile de aprobare pot fi definite conform acțiunilor ce urmează a fi interprinse. Sistemul înregistrează fiecare acțiune, astfel că poți urmări cu ușurință actorii implicați, precum și acțiunile lor. În această manieră, ai o imagine clară asupra modului în care se desfășoară procesul de recrutare și poți urmări statusul fiecărui rol în parte. Acest proces este unul foarte util pentru că permite adoptarea de strategii eficiente, elaborate în urma unor rapoarte concrete.

Centralizează toate documentele de recrutare din eJobs și BestJobs

True HR se integrează cu două dintre cele mai mari platforme de recrutare de la nivel național – eJobs și BestJobs. Prin urmare, aplicațiile candidaților ajung direct în sistem odată ce aceștia aplică pentru un anumit post.

Ulterior, poți filtra informațiile din CV-uri în funcție de anumite criterii stabilite, ba chiar privind comparativ detaliile dintr-un CV în altul. Cu siguranță că prin această metodă este mai ușoară sortarea informațiilor precum și selecția candidaților potriviți. Astfel întregul proces de recrutare este mai rapid și mai eficient.

De asemenea, poți contura un profil al candidatului ideal în funcție de care să selectezi toate cerințele relevante care sunt sau nu îndeplinite.

Organizează fiecare proces de recrutare în cel mai mic detaliu

True Recrutare este un software HR cu funcționalități complexe. Softul permite conturarea unui proces de recrutare în cel mai mic detaliu, astfel încât să te bucuri de autonomie de gestionare, și cel mai important, să te bucuri de o gestiune organizată și echilibrată, evitând erorile și prelungirile uneori inutile, prin fixarea de termene limită.

În funcție de acestea vei putea grăbi procedurile, astfel încât să te încadrezi la timp cu sarcinile. Deci, beneficiezi de o monitorizare exactă. Mai mult decât atât, poți păstra o evidență clară și asupra costurilor care sunt implicate în oricare proces de recrutare activ.

De asemenea, softul True HR permite vizualizarea tuturor candidaților care sunt alocați pe proiectele de recrutare. Pentru fiecare dintre ei se poate face o programare a fiecărei etape de recrutare, astfel încât să poți gestiona specific statusul comunicării cu fiecare candidat în parte. Poți vedea chiar și echipa de proiect responsabilă pentru acea etapă, alături de data și ora la care se va desfașura etapa, precum și durata acesteia.

Pentru un plus de comunicare, softul permite direct trimiterea de notificări prin emailuri către aplicanți. Iar în cazul în care se gestionează procesul de recrutare pentru mai multe companii, poți organiza defalcat proiectele în sistem.

Cu True HR procesul de recrutare se gestionează în format digital

Digitalizarea este unul dintre cele mai benefice instrumente ce ne poate reorganiza activitatea astfel încât să fie mai eficientă. True HR este un soft complet care a acumulat o experiență de 25 de ani pe piață și este folosit cu încredere de companii din industrii diferite. Dacă vrei să scapi de sarcinile manuale, repetitive și să afli mai multe despre soluția noastră, haide să ne cunoaștem!

semnatura