Pontajul Angajatilor | Gestionează pontajul angajatilor cu True HR

Află cum poți gestiona pontajul angajatilor cu True HR

pontajul angajatilor

Află cum poți gestiona pontajul angajatilor cu True HR

Un specialist HR trebuie să gestioneze un număr important de sarcini, iar colectarea informațiilor despre pontajul angajatilor poate fi una dintre cele mai solicitante. Însă, prin utilizarea True HR, un soft resurse umane complex, acest proces se desfășoară mult mai eficient. Soluția digitală simplifică multe dintre activitățile repetitive, cum ar fi înregistrarea zilnică a orelor de lucru, precum și generarea rapoartelor de pontaj. În acest articol, vom discuta despre importanța utilizării softului pentru a gestiona pontajul angajatilor și care sunt principalele beneficii pe care ți le aduce.

Citește și:

Beneficiezi de o evidență clară a orelor lucrate

Centralizarea datelor despre pontajul angajatilor poate fi un proces complex și îndelungat. Cu toate acestea, utilizarea unui software specializat simplifică acest proces. O aplicatie HR complexă are inclusă o funcționalitate pentru pontaj, care poate automatiza multe dintre activitățile repetitive și poate genera rapoarte clare și concise despre pontajul angajatilor. De exemplu, softul poate înregistra automat timpul de începere și de sfârșit al programului de lucru, oferindu-ți astfel o evidență clară a numărului de ore lucrate de oamenii din echipa ta.

Oferi angajaților soluții simple de a se ponta

pontajul-angajatilor-2

Utilizând un program de pontaj angajati, aceștia își pot introduce singuri datele de prezență, opțiunea fiind foarte utilă mai ales în cazul în care își desfășoară activitatea în sistem work from home. În cazul în care lucrează de la punctele de lucru ale companiei, există posibilitatea ca aceștia să utilizeze o cartelă electronică pentru a-și înregistra orele lucrate (sistem punch-in – punch-out). Ulterior, aceste date sunt centralizate în softul prin care gestionezi pontajul angajatilor.

Minimizezi erorile umane și birocrația

Tehnologia destinată proceselor de administrare personal si salarizare soluționează multe dintre dificultățile cu care se confruntă companiile de pretutindeni. Un alt avantaj important al utilizării unui software pentru a administra pontajul angajatilor este minimizarea erorilor umane, dar și a birocrației. Atunci când se înregistrează manual timpul de lucru, pot apărea erori umane, cauzate de un volum ridicat de muncă, neatenție sau de alți factori.

Acestea pot fi dificil de detectat si pot afecta acuratețea rapoartelor și a plăților efectuate către angajați. Cu un software pentru pontajul angajatilor, erorile sunt reduse la minim, deoarece totul este înregistrat cu precizie, în format electronic, iar datele pot fi verificate cu ușurință.

Eficientizezi semnificativ calculul de salarii

O evidență centralizată, ușor accesibilă în ceea ce privește pontajul angajatilor îți asigură un flux optim când vine vorba de operațiunile de payroll. După ce ai la dispoziție o evidență clară asupra orelor lucrate în companie, poți importa pontajul angajaților într-un program salarizare, de unde poate fi realizat cu ușurință calculul de salarii. În acest fel, nu vei mai avea nevoie de condici de prezență pe hârtie pentru a stabili cu exactite salariul care trebuie plătit fiecărui angajat. Prin urmare, ai parte de un sistem eficient pentru calcula remunerațiile care li se cuvin, iar riscul de apariție a erorilor umane este mininim.

Îmbunătățești satisfacția angajaților prin reducerea erorilor de salarizare

Orice eroare de salarizare poate duce la nemulțumiri în rândul angajaților. De exemplu, angajații pot fi demotivați dacă lucrează ore suplimentare pentru a ajuta compania să-și atingă obiectivele la timp, dar nu sunt recompensați pentru munca depusă.

pontajul angajatilor 3

Un software prin care poți gestiona pontajul angajatilor te ajută să previi astfel de inexactități în calculul de salarii. Înregistrarea automată a prezenței îți permite să ai o evidență clară despre orele lucrate de angajați, minimizând posibilitatea de a pierde informații sau de a exista erori umane.

Configurează sistemul pentru pontajul angajatilor

De asemenea, o soluție software pentru colectarea pontajului poate fi configurată astfel încât să se potrivească nevoilor specifice ale afacerii tale. Spre exemplu, această caracteristică este benefică companiilor cu puncte multiple de lucru, sau în care există mai multe schimburi sau muncă de noapte.

Instrument digital pentru creșterea eficienției

Utilizarea unui software pentru a gestiona pontajul angajatilor aduce numeroase beneficii pentru organizația ta. Automatizarea activităților repetitive, minimizarea erorilor umane și posibilitatea de a-l configura în funcție de nevoi sunt doar cateva dintre acestea. De asemenea, poate fi integrat cu o soluție de salarizare, pentru a realiza procesele de payroll rapid. În acest fel, crești semnificativ eficiența operațiunilor interne.

pontajul angajatilor 4

Alege True HR pentru a gestiona pontajul angajatilor

Îți dorești o soluție digitală pentru a centraliza informațiile despre pontajul angajatilor? Descoperă funcționalitatea intuitivă True Pontaj Electronic, din aplicația True HR, dezvoltată de UCMS by AROBS. Modulul îți permite să gestionezi cu ușurință datele de pontaj, și te ajută să definești programele de lucru ale angajaților. De asemenea, acesta poate fi configurat pentru a răspunde la particularitățile companiei tale.

Programează un demo gratuit cu specialiștii UCMS by AROBS, și află toate beneficiile pe care ți le oferă sistemul de resurse umane True HR și funcționalitatea True Pontaj Electronic.