Generează fluturaș salariu | Program de făcut fluturași de salariu

dp-Fluturași via e-mail

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design
date-personal
genereaza fluturas salariu
UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

dp–Fluturași via e-mail

UCMS Group România - Ilustrație geometrică pentru design

generează fluturaș salariu

Calculează simplu și generează rapid un fluturaș salariu

Soluția dp-Fluturași via e-mail generează fluturaș salariu pentru fiecare dintre angajații tăi și îl trimite pe mail fiecăruia dintre ei. Funcționalitatea poate fi extinsă și la alte tipuri de rapoarte care se doresc a fi transmise individual, cum ar fi anumite tipuri de adeverințe, raportări legate de balanța zilelor de concediu de odihnă ș.a.

Soluția permite transmiterea multiplelor tipuri de fluturasi de salariu pe e-mail, în format pdf sau jpg. Fluturașii de salariu se pot trimite și pe adresa șefului punctului de lucru, care îi împarte ulterior către angajați. Funcționalitatea eficientizează procedura de distribuire a fluturașilor, și astfel crește productivitatea departamentului HR din cadrul companiei tale.

Cu soluția dp-Fluturași via e-mail, angajații tăi vor primi prin e-mail fluturașii de salariu lunar, fără întârziere, și tu vei scăpa de efortul de distribuire a acestora în rândul lor. Generează fluturaș salariu iar angajații tăi vor beneficia de informații complete despre veniturile lor, deoarece fluturașul de salariu se poate personaliza în functie de aspectele relevante pentru aceștia: salariul de bază (fără sporuri permanente sau adaosuri), salariul net, sporuri ocazionale, indemnizații de concediu, prime, bonusuri, valoarea orelor suplimentare și tichetele de masă/cadou etc..

Cui se adresează soluția?

  • Departamentului de resurse umane și salarizare
  • Angajaților
  • Șefilor punctelor de lucru ale companiei

genereaza fluturas salariu

Aceste imagini sunt prezentate exclusiv cu caracter informativ și nu reflectă aspectul și caracteristicile aplicației descrise.

Alege cea mai eficientă și rapidă soluție de transmitere a fluturașilor către angajați: transmiterea de fluturași salariu via e-mail, care te va ajuta să îți optimizezi costurile.

rapoarte și alerte

Siguranța Angajatului

Generează fluturaș salariu pentru a oferi siguranță angajatului privind drepturile și obligațiile bănești.
rapoarte și alerte

Reduci Costurile

Generează fluturaș salariu în format electronic pentru a reduce costurile consumabilelor și eforturile de distribuire a fluturașilor către toți angajații tăi.
rapoarte-de-activitate-min

Transparența Angajatorului

Sporește transparența între tine și angajați, și ajută la o comunicare îmbunătățită cu salariații deoarece pe lângă fluturașii de salariu, poți transmite acestora și alte informații importante cu rapiditate.
Ce beneficii ai cu dp-Fluturași via e-mail?

Generează fluturaș salariu pentru ca angajații tăi să primească lunar fluturași de salariu, fără întârzieri, direct pe e-mail. Astfel, elimini eforturile de distribuire a lor în format fizic.

genereaza fluturas salariu
– Fluturașii de salariu se actualizează cu informații referitoare la salariu, indemnizații, sporuri, precum și cu date cu privire la impozitele plătite
– Beneficiezi de flexibilitate în trimiterea de fluturași de salariu pe e-mail atât pe contul personal al angajațillor, cât și pe contul șefilor punctelor de lucru ale companiei.
Ne adaptăm în permanență cerințelor partenerilor noștri pentru a veni cu soluții actualizate si performante ce răspund provocărilor unei piețe dinamice.

Ajută-ți angajatul să înțeleagă mai bine veniturile sale cu un fluturaș salariu actualizat.

Contactează-ne și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.