Parteneriat între UCMS by AROBS și Medicover România
cover articol

Parteneriat între UCMS by AROBS și Medicover România

Parteneriat între UCMS by AROBS și Medicover România

Lectură de 3 minute

Unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, Medicover, a ales UCMS by AROBS pentru digitalizarea operațiunilor de HR și payroll. Acest parteneriat reprezintă un prim pas pentru UCMS by AROBS în strategia de dezvoltare a soluțiilor software personalizate pentru resurse umane și salarizare pe zona medicală din România. În prezent, softurile True HR și dp-Payroll sunt utilizate pentru aproximativ 3000 de angajați din Medicover România.

Despre această colaborare au vorbit Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS și Camelia Drama, HR Director Medicover România. În continuare, vă redăm întregul comunicat referitor la parteneriatul între UCMS by AROBS și Medicover România, care are ca scop digitalizarea proceselor de HR și payroll cu soluțiile software pe care le dezvoltăm și inovăm continuu:

UCMS by AROBS implementează digitalizarea proceselor de HR și payroll pentru Medicover România

UCMS by AROBS, una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane, anunță implementarea strategiei de digitalizare a proceselor de HR și payroll pentru Medicover România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România.

Parteneriatul între UCMS by AROBS și Medicover România reprezintă un prim pas în strategia companiei de dezvoltare a soluțiilor software personalizate pentru resurse umane și salarizare pe zona medicală din România. Soluțiile oferite de compania clujeană de software sunt folosite în prezent pentru aproape 3000 de angajați în cadrul Medicover.

„Suntem onorați că Medicover ne-a ales ca partener în demersurile de transformare digitală a proceselor de HR și payroll. Ultimii ani ne-au arătat cât de importantă este digitalizarea mediului de afaceri pentru a funcționa la capacitate optimă. Și pentru zona medicală, departamentul de HR are un rol strategic și se confruntă cu provocări când vine vorba de gestionarea resurselor umane. Scopul procesului de digitalizare este dezvoltarea unor sisteme informatice ce facilitează și îmbunătățesc procesele de resurse umane pentru a le oferi angajaților instrumentele de care au nevoie pentru a se concentra pe munca lor de zi cu zi”, a declarat Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS.

„Digitalizarea proceselor de management de personal se înscrie misiunii Medicover în România: să creștem accesul pacienților la servicii medicale de calitate. Am plecat la drum în acest demers, știind că avem nevoie să modernizam procesele de HR și payroll, să le controlăm mai ușor și eficace  – pe de o parte; pe de alta, să creștem satisfacția clienților interni: a beneficiarilor dedicați -echipa HR Payroll și Admin și, cu ajutorul lor, a beneficiarilor finali -salariații Medicover. În plan tactic, contextul de mai sus l-am tradus astfel: aducerea „in house” a proceselor respective și achiziționarea unei soluții tehnice care să servească optim procesele complexe din tot ce înseamnă grupul Medicover în România.

Am ales UCMS ca furnizor, cu încrederea că ne împărtășește valorile, că sunt atenți la nevoile noastre, conștienți că suntem un client cu standarde deloc simplu de rezolvat, cu cerințe complexe, care necesită atenție și dedicare.  Am devenit pe parcurs parteneri și am înțeles cu toții că, mai presus de elementele tehnice, a contat ca cele două echipe au ales să învețe unii de la alții, să își folosească optim competențele, să rezolve obstacolele și, în final, să obțină performanța”, a declarat Camelia Drama, HR Director Medicover România.

UCMS by AROBS este dezvoltatorul celor două soluții software inovatoare de HR si payroll, True HR și dp-Payroll. Software-ul de HR și cel de payroll sunt soluții flexibile, ușor de configurat, având rolul de a simplifica procesele complexe de HR și oferă date relevante despre echipele interne. De asemenea, sunt soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare pentru noul context digital în modul de #workfromhome, #workfromoffice și hybrid. Software-ul de HR și payroll ajută managementul sau departamentele de resurse umane să automatizeze sarcinile, să organizeze informațiile pentru angajați și să creeze rapoarte bazate pe date specifice.