Am lansat pachetul pentru IMM! Împreună #digitalizămRomânia « True HR
pachetul pentru IMM

Am lansat pachetul pentru IMM! Împreună #digitalizămRomânia

Am lansat pachetul pentru IMM! Împreună #digitalizămRomânia

Lectură de 3 minute

Se spune că în viață suntem singuri și că totul pornește de la noi. Nimic mai adevărat. Totuși, prezentul ne arată că ne putem alia cu tehnologia, astfel încât în această singurătate să avem un sprijin constant.

Citește și:

» Care sunt rezultatele noastre pentru anul 2020 și ce planuri avem?

Este adevărat că mulți dintre noi nu ne simțim confortabili cu ea. Adevărat este și faptul că, deși a luat un avânt impresionant, mulți îi opunem rezistență.

Noi vrem să o aducem mai aproape de tine. Vrem să îți arătăm că, utilizată în mod corespunzător, îți va aduce rezultate satisfăcătoare. De aceea am adaptat soluțiile noastre True HR și dp-Payroll într-un pachet dedicat nevoilor specifice ale afacerilor mici și mijlocii.

De ce pachetul pentru IMM este util pentru afacerea ta?

Pentru că reprezintă varianta adaptată a soluțiilor True HR și dp-Payroll special pentru nevoile afacerii tale. De-a lungul existenței noastre, am fost supuși la multe provocări. În acest mod am învățat să devenim tot mai buni. De aceea ne concentrăm atenția asupra detaliilor și soluționăm problemele de la baza fundației. În prezent, soluțiile sunt deja folosite cu încredere de companii mari. Acum venim în ajutor și IMM-urilor.

De aceea, am conceput pachetul pentru IMM. Prin acesta dorim să oferim întreprinderilor mici și mijlocii o alternativă fiabiliă de digitalizare a procedurilor de administrare a personalului și salarizare. Având o tehnologie stabilă și cunoștințe aprofundate din cele două soluții consacrate am creat varianta pentru IMM-uri. Pentru a te ajuta să automatizezi procedurile, să scurtezi timpul de lucru și să te concentrezi spre elaborarea de strategii pentru a prospera. Soluția este configurabilă pentru orice tip de industrie.

Cum te ajută pachetul pentru IMM?

Te scapă de grija modificărilor legislative

Este destul de solicitant să te menții informat. Cu atât mai mult cu cât legislația se actualizează constant. Te încurajăm să o lași pe seama noastră. Suntem la curent cu toate noutățile. De aceea avem grijă să actualizăm softul la zi.

Îți eficientizează munca

Sarcinile administrative repetitive le automatizezi. Cu alte cuvinte, lași pe seama software-ului să realizeze o bună gestionare de personal, să calculeze salariile angajaților și să genereze rapoarte și documente. Volumul de muncă este același, însă timpul de lucru se îmbunătățește în mod considerabil.

Elimini erorile de calcul

Soluțiile True HR și dp-Payroll funcționează pe baza unor algoritmi concreți și stabili. Calculele salariale se realizează corect, fără erori.

Gestionezi personalul mai eficient

Digitalizarea procedurilor de administrare a personalului te va ajuta să ții evidența angajaților și a datelor lor într-un mod mai organizat. De asemenea, te poți bucura de avantajul comunicării prompte cu angajații prin opțiunea self-service.

Ce funcționalități are pachetul pentru IMM?

Pentru a gestiona cât mai simplu și eficient procedurile din afacerea ta, soluția software adaptată pentru IMM își oferă următoarele facilități:

 • Generează automat documente: contracte de muncă și încetarea suspendării contractului individual de muncă atât în format standard cât și în format Revisal, adeverințe standard de salariat pentru medic, venit, șomaj, stagiu de cotizare, creștere și îngrijire copil;
 • Calculează salariile în funcție de orele lucrate, orele suplimentare, orele de noapte, concediu de odihnă;
 • Generează lista cu tichetele de masă;
 • Ține evidența absențelor nemotivate, a învoirilor și a concediilor fără plată;
 • Generează statul de salarii şi fluturaşi de salariu în format pdf și excel;
 • Nu ai nevoie de infrastructură hardware și software. Pentru a asigura buna funcționare a soluției, toate datele sunt găzduite în data centerul nostru;
 • Emite declarația D112 privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitul pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate;
 • Înregistrează modificările de natură salarială: salariul de bază, prime, deduceri personale de bază, deduceri suplimentare, rețineri avansuri proprii;
 • Generează fişier pentru plata salariilor prin bancă / card în formatul standard;
 • Realizează calculul indemnizaţiei pentru concediile medicale;
 • Generează notele contabile pe unul dintre formatele standard UCMS.

Nu ești hotărât dacă ți se potrivește? Echipa UCMS by AROBS este aici pentru tine! Haide să discutăm! Contactează-ne la 0720 534 424 sau [email protected].

Contribuie și tu la digitalizarea României! Alege pachetul pentru IMM!

semnatura