Ovidiu Teodorescu este noul Director General al UCMS by AROBS
bannerceoucms

Ovidiu Teodorescu este noul Director General al UCMS by AROBS

Ovidiu Teodorescu este noul Director General al UCMS by AROBS

Lectură de 2 minute

Ovidiu Teodorescu este noul Director General al companiei UCMS by AROBS, începând cu luna iulie 2023. Cu o vastă experiență în poziții de conducere și în coordonarea echipelor, acesta își propune să continue dezvoltarea organizației noastre.

Ovidiu Teodorescu, profesionist cu o experiență extinsă, s-a alăturat Grupului AROBS la finalul anului 2022, preluând, la acea dată, poziția de Director Executiv al diviziei Optimall by AROBS.

Prioritatea majoră este să continuăm dezvoltarea companiei, cu viziune strategică și o pasiune pentru creștere și inovație. Am preluat coordonarea unei echipe de profesioniști, stabilă și cu experiență îndelungată în piață, alături de care vom dezvolta mai departe soluții software inovatoare și ne vom menține angajamentul față de calitate, dar și față de satisfacția clienților și a partenerilor”, declară Ovidiu Teodorescu, Director General UCMS by AROBS și Director Executiv Optimall by AROBS.

Noul Director General al UCMS by AROBS, absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, deține o amplă experiență profesională, acumulată prin rolurile avute în management, vânzări, consultanță, product management, partea operațională de business și marketing. Ovidiu Teodorescu a preluat conducerea UCMS by AROBS, poziție deținută anterior de de Ionuț Gherle.

UCMS by AROBS este partener de încredere pentru peste 500 de clienți și sunt convins că va continua evoluția ascendentă, alături de un executiv care are abilitățile necesare de a coordona o echipă de profesioniști care implementează soluții inovatoare, prin care simplifică procesele complexe de HR din companii de renume, din industrii diverse, din România. Consolidarea echipei prin numirea lui Ovidiu, un lider cu experiență valoroasă, este un pas firesc pentru noi. Îl felicit și doresc întregii echipe UCMS mult succes”, declară Voicu Oprean, fondator și CEO AROBS.

În ultimii ani, echipa UCMS by AROBS s-a triplat și ajunge în prezent la aproximativ 60 de profesioniști. UCMS by AROBS este activă pe piața de aplicații HR din România de peste 26 de ani. De-a lungul acestor ani, soluțiile software True HR și dp-Payroll au ajuns să fie folosite de mai mult de 500 de companii. De-a lungul timpului, fiabilitatea celor două produse software, soluțiile True HR și dp-Payroll, a fost îmbunătățită în mod continuu, pentru a face față provocărilor industriilor care se bazează pe acestea, cum ar fi: bancare, BIG4, BPO, IT, industria sănătății, producție, retail, auto, media și publicitate, transport, servicii și construcții.