Ovidiu Teodorescu, prezent pe scena conferinței Everything HR
Ovidiu Teodorescu, CEO UCMS by AROBS,

Ovidiu Teodorescu, prezentare despre viitorul resurselor umane la conferința Everything HR

Ovidiu Teodorescu, prezentare despre viitorul resurselor umane la conferința Everything HR

Lectură de 2 minute

Conferința Great People Inside: Everything HR, aflată la a 19-a ediție, a avut loc în perioada 29-30 mai 2024, la Brașov. Prestigiosul eveniment din domeniul resurselor umane a adus împreună speakeri internaționali de renume și specialiști locali în HR, people management, business, digitalizare, strategie și psihologie. Perry Timms, Anil Seth, Itay Talgam, Tracie Sponenberg, Onyi Anyado și Enrico Banchi s-au aflat printre cei care au vorbit în cadrul conferinței.

Ovidiu Teodorescu, prezentare despre viitorul resurselor umane

Ovidiu Teodorescu - CEO, UCMS by AROBS

Pe scena Conferinței Great People Inside: Everything HR a fost prezent și Ovidiu Teodorescu, CEO UCMS by AROBS, cel care a susținut o prezentare în prima zi a evenimentului. În cadrul acesteia, Ovidiu Teodorescu a abordat subiecte precum viitorul resurselor umane și al pieței muncii, dar și despre modul în care luăm decizii informate de business, care să sprijine procesele organizaționale pe termen lung. Totodată, acesta a făcut referire la impactul inteligenței artificiale asupra mediului de business, dar și la skillurile importante în viitor în mediul profesional.

Iată o sinteză a temelor de interes abordate de Ovidiu Teodorescu, CEO UCMS by AROBS la conferința Everything HR:

  • ce înseamnă o gândire strategică prin care să rămâi în Infinite Game;
  • ce efecte are declinul demografic asupra accesului la resursele umane valoroase – la nivel global și în România;
  • FOBLO effect – generat de inevitabila adopție (accelerată) a tehnologiilor moderne (inclusiv AI);
  • istoria se repetă: automatizările în mediile de lucru “la birou” nu sunt surprinzătoare, mai ales că am trecut deja printr-o experiență similară în zona de producție (fabrici) în urmă cu mulți ani;
  • Humics – abilitățile și competențele care ne fac de neinlocuit;
  • o comparație edificatoare: ERP-urile acum 25 de ani vs ERP-urile astăzi;
  • cum s-a replicat paradigma ERP-urilor în domeniul HR;
  • cum se reflectă experiențele anterioare (în lucrul cu soluții digitale) și nevoile dinamice ale oamenilor din companii în criteriile de selecție software.

În plus, celor care au participat la eveniment li s-a oferit acces la un material suport care a putut fi descărcat instant: Ghidul alegerii inteligente a unei soluții software

Resursele umane, sub lupă la Everything HR

Everything HR 2024 1

Subiecte cu impact major asupra domeniului resurselor umane și strategiilor de business au fost dezbătute la Conferința Great People Inside: Everything HR 2024. Speakeri români și internaționali, cu expertiză diversă, au fost prezenți la evenimentul din Brașov, oferind o analiză detaliată asupra acestor aspecte.