Modificările legislative te copleșesc? Descoperă soluțiile UCMS
modificari legislative

Modificările legislative te copleșesc? Degrevează-te cu soluțiile UCMS

Modificările legislative te copleșesc? Degrevează-te cu soluțiile UCMS

Lectură de 3 minute

Atât anul 2022, cât și începutul anului 2023 a reprezentant un an al schimbărilor constante în ceea ce privește legislația muncii. Fie că a fost vorba de diverse acte normative sau ordonanțe de urgență, acestea au împins departamentele de resurse umane la eforturi supraomenești pentru a răspunde cerințelor solicitate de Guvern.

Iar când astfel de schimbări apar lună de lună, este de la sine înțeles că specialiștii HR ajung să aibă neclarități sau se simt copleșiți. În special, dacă nu dispun de niciun ajutor extern.

Totuși, pentru că fiecare problemă are cel puțin o rezolvare, în articolul următor, îți vom povesti mai multe despre cum te putem ajuta să rămâi la curent cu modificările legislative cu impact în zona de salarizare și administrare de personal.

Citește și:

Soluțiile digitale, instrumente actualizate cu legislația muncii

Știm deja că gestionarea operațiunilor de payroll și HR cu ajutorul soluțiilor digitale eficientizează activitatea departamentului de resurse umane într-un mod semnificativ. Totuși, chiar dacă ai la îndemână aplicații care să îți simplifice procesele de calcul de salarii și administrare de personal, numărul în continuă creștere al modificărilor legislative „apărute peste noapte”, complică din nou întreaga activitate.

Soluțiile software dezvoltate de UCMS by AROBS sunt actualizate în timp util atunci când apar modificări legislative, pentru ca tu să-ți poți gestiona procesele de salarizare și resurse umane fără grija unor neconformități. Totodată, soluțiile pe care ți le punem la dispoziție reprezintă un ajutor de nădejde pentru a răspunde prompt cu documente valide tuturor cerințelor venite din partea statului. Bineînțeles, pe lângă informarea despre noile actualizări în legislație, îți oferim și îndrumare constantă, pentru ca tu să poți verifica și aplica toate modificările necesare în dp-Payroll.

Cum te ajutăm să gestionezi modificările legislative?

Depunem eforturi constante pentru a actualiza în cadrul aplicației de salarizare toate modificările legislative, și pentru a răspunde solicitărilor trimise atât pe e-mail, cât și telefonic. Ne dorim să sprjinim cu promptitudine toți utilizatorii soluțiilor software pe care le dezvoltăm. Prin suportul oferit prin email și la telefon, prin trimiterea notelor informative și prin actualizarea aplicației dp-Payroll cu modificările legislative, suntem aproape de clienții noștri, soluționând fiecare solicitare venită către noi.

Oferim suport rapid și profesional

În contextul în care legile se schimbă de la o zi la alta, este esențial să ai parte de suport rapid și profesional pentru a câștiga timp în interpretarea noilor reglementări. Soluțiile noastre sunt însotițe de o asistență profesională din partea departamentului de suport, pentru ca tu să fii la curent în timp util cu toate modificările legislative, și pentru a evita orice încălcări ale acestora și eventuale sancțiuni. Prin utilizarea soluțiilor digitale de la UCMS by AROBS, beneficiezi de o metodă eficientă și accesibilă de monitorizare a legislației, care îți salvează timp, energie și resurse financiare. De asemenea, te asiguri că respecți întotdeauna regulamentele în vigoare, pentru a gestiona cu succes procesele de salarizare și HR.

Utilizând soluțiile software pe care le dezvoltăm, ești notificat despre modificările legislative pe care e necesar să le implementezi în soluția de salarizare. Astfel, ai siguranța că ești informat constant de noile modificări legislative ce țin de calculul salarial, fără să fie nevoie să pierzi timp căutându-le manual, zi de zi. De asemenea, îți transmitem informații precise și centralizate, fiind astfel mai ușor de gestionat și de înțeles.

Dispunem de o echipă profesionistă, cu multă experiență

Compania noastră deține o echipă de suport dedicată, cu o vastă experiență în domeniu. Aceasta te va ajuta și te va îndruma în rezolvarea problemelor prin: suport telefonic în timp real și notificarea schimbărilor legislative prin intermediul notelor informative trimise recurent. Totodată, echipa UCMS este alături de tine, atât pentru oferirea de soluții aferente schimbărilor legislative, dar și pentru alte nevoi interne, indiferent că vorbim de configurare, rapoarte, actualizări, interogări, declarații și multe altele.

Ia legătura cu echipa noastră

Soluțiile UCMS by AROBS vin în sprijinul companiilor pentru a automatiza procesele interne din companie fiind orientate către nevoile afacerii clienților, indiferent de domeniul de activitate.

Dacă îți dorești să fii la curent cu modificările legislative, sau îți dorești să ai parte de un ajutor de nădejde când vine vorba despre procesele de HR & payroll, te îndrumăm să iei legătura cu echipa noastră prin completarea formularului de aici. Colegii noștri te vor ajuta să identifici cele mai potrivite soluții pentru afacerea ta.