Magnetico Cluj-Napoca, eveniment dedicat experienței angajaților
banner-articol-magentico

Magnetico Cluj-Napoca, eveniment dedicat experienței angajaților

Magnetico Cluj-Napoca, eveniment dedicat experienței angajaților

Lectură de 2 minute

Miercuri, 2 noiembrie, s-a desfășurat la Cluj-Napoca evenimentul Magnetico, organizat de Business Mark în format hibrid. Acesta a avut în centrul atenției brandul de angajator, experiența angajaților și practicile de HR care îmbunătățesc activitatea unei organizații. Speakeri din țară, dar și din străinătate, au vorbit despre strategii pentru creșterea satisfacției angajaților, digitalizarea proceselor din companii, eficientizarea activității administrative și employer branding.

Citește și:

Soluția True HR in Touch, prezentată în cadrul evenimentului

Echipa UCMS by AROBS a fost prezentă la Magnetico, iar participanții la evenimentul fizic au avut ocazia să testeze soluția True HR in Touch, care permite accesul ușor la portalul angajatului. Reprezentanții companiei noastre au prezentat modul de utilizare al chioșcului și au răspuns la curiozitățile celor care au interacționat cu funcționalitatea self-service, ce optimizează comunicarea dintre angajați, departamentul de resurse umane și managementul organizațiilor.

poza echipa ucms jpg

Eficientizarea accesului la informații cu solutii software

Monica Petruț, Key Account Manager în cadrul UCMS by AROBS, a fost speaker la acest eveniment, și a vorbit în sesiunea de dimineață despre eficientizarea accesului la informații prin digitalizare. În cadrul prezentării pe care a susținut-o, Monica a făcut referire la soluțiile digitale dedicate angajaților și specialiștilor, pe care le compania noastră le dezvoltă și le inovează continuu, și a evidențiat funcționalitatea True HR in Touch, care a putut fi testată la fața locului.

Accesibilitatea ușoară a informațiilor despre veniturile salariale și a altor date personale este posibilă prin aplicația True HR, care eficientizează întregul proces și simplifică semnificativ activitatea specialiștilor de resurse umane din organizații. Monica Petruț a punctat beneficiile aduse de softurile UCMS by AROBS pentru companiile din diverse domenii de activitate:

Prezentare Monica

Noi ne dorim să ajutăm oamenii din departamentele de HR să facă față cu brio schimbărilor la care sunt supuși zilnic. Ne dorim să reușim să aducem angajaților posibilitatea de a accesa cât mai ușor informații. Portalul Angajatului este o funcționalitate pe care noi o oferim și prin care angajații care au acces la calculator îți pot accesa dosarul angajaților, balanța concediilor, informații legate de pontaj.

S-a observat că 80% dintre angajații white collar au început să folosească portalul angajatului pentru accesarea datelor de interes fără intervenția specialiștilor de HR, diminuând activitatea personalului de resurse umane.

Află mai multe despre aplicațiile pe care le dezvoltăm

Ai nevoie de eficientizarea activității de administrare de personal și salarizare? Descoperă mai multe despre noi și despre serviciile pe care le oferim! Aplicațiile noastre, True HR și dp-Payroll, au incluse câte 19 funcționalități distincte, sunt configurabile și au un mod intuitiv de utilizare. Programează un demo gratuit alături de specialiștii noștri și află tot ce vrei să știi despre softurile UCMS by AROBS.