Foto&Video. Magnetico Cluj-Napoca, la o nouă ediție în 2023
magnetico cluj 2023 1

Foto&Video. Magnetico Cluj-Napoca, la o nouă ediție în 2023

Foto&Video. Magnetico Cluj-Napoca, la o nouă ediție în 2023

Lectură de 2 minute

Ediția din Cluj-Napoca a evenimentului Magnetico, organizat de Business Mark, s-a desfășurat marți, 16 mai 2023, în format hibrid. Temele conferinței au fost legate de experiența angajaților în organizații, atragerea candidaților de top și cultivarea unui sentiment de apartanență la valorile companiei. Specialiști din țară și din străinătate au prezentat strategii pentru a crește satisfactia angajatilor, metode pentru a avea un brand de angajator puternic și vizibil, dar și modalități de a eficientiza procesele de resurse umane cu ajutorul digitalizării.

Citește și:

» Oferă angajaților autonomie cu un sistem self service
» Cum poți eficientiza înregistrarea cererilor de concediu?

True Semnatura Electronica, prezentată la Magnetico

Cătălina Breukers, Business Development Manager în cadrul UCMS by AROBS, a fost speaker în cadrul evenimentului și a prezentat modul intuitiv de utilizare al funcționalității True Semnătură Electronică, beneficiile acesteia, dar a făcut referire și la trendurile digitale din anul 2023:

„Acum câțiva ani, nu cred că mi-aș fi putut imagina un proces de recrutare care să se întâmple exclusiv online sau că vom putea semna online, prin semnătură electronică, cu un candidat care nu este în platforma ta de administrare de personal. Nu mi-aș fi imaginat că angajații din producție vor avea acces direct la o platformă de self-service, fără a avea o adresă de email. Statistic, peste 20% din timpul nostru din viața profesională îl folosim căutând manual informații. Din punct de vedere al automatizării proceselor, semnătura electronică ne salvează peste 86% din costuri.”

True HR in Touch, soluția care simplifică cererile angajaților

De asemenea, cei care au participat la evenimentul offline au avut ocazia să testeze chioșcul True HR in Touch, ce facilitează accesul angajaților la un portal self-service, True Portalul Angajatului. Soluția eficientizează gestionarea pontajului, vizulizarea fluturașilor de salariu, transmiterea informațiilor și semnarea documentelor între angajații care nu au dispozitive proprii pentru muncă (zona blue-collar), manageri și departamentul de HR, printr-o comunicare digitala optimă.

magnetico cluj 2023 4

Descoperă în detaliu soluțiile software dezvoltate de UCMS by AROBS

Îți dorești să implementezi în compania ta un program semnatura digitala, pentru a semna un număr mare de documente într-un timp scurt? Ai nevoie de eficientizarea activitatii complexe de HR cu soluții precum un soft resurse umane? Programează un demo gratuit cu specialiștii UCMS by AROBS, pentru a afla în amănunt particularitățile soluțiilor software pe care le dezvoltăm și inovăm în permanență, pentru a răspunde nevoilor tale.