Ionuț Gherle, CEO UCMS - Despre digitalizarea departamentelor HR și Payroll
Ionut Gherle

Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS – Despre digitalizarea departamentelor HR și Payroll

Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS – Despre digitalizarea departamentelor HR și Payroll

Lectură de < 1 minut

Ionuț Gherle CEO al companiei UCMS discută cu angajatorulmeu.ro despre cel mai în vogă subiect și anume transformarea digitală. Deși este un subiect care s-a conturat foarte mult odată cu răspândirea pandemiei de COVID-19, dacă privim mai în adâncime vom observa că, mai ales în domeniul HR și payroll nevoia de digitalizarea a procedurilor de administrare personal și salarizare era conturată de mult timp, motiv pentru care s-au și dezvoltat softuri dedicate pentru aceste proceduri.

Ionuț Gherle vorbește despre cât este de important să fii receptiv la nevoile pieței și cum viteza prin care răspunzi la modificările legislative atât de instabile poate face o diferență majoră.

De asemenea, Ionuț Gherle ne mai spune că tehnologia se află într-un proces continuu de dezvoltare, iar transformarea digitală nu este doar o realitate actuală, ci una de viitor care va impacta din ce în ce mai mult lumea. De aceea, Ionuț Gherle susține faptul că produsele digitale trebuie în permanență adaptate și dezvoltate pentru a menține standardele calității.

Cum se resimte această viziune asupra companiei?

Prin cele două aplicații: dp-Payroll și True HR consacrate de 24 de ani care sunt în permanență actualizate cu noi module și funcționalități dezvoltate pe nevoie concrete ale fiecărui partener în parte cu ajutorul unei echipe pasionate, cu vechime consistentă atât în companie, cât și în domeniu.

Cum a afectat pandemia domeniul soluțiilor software pentru resurse umane și salarizare, cum au reușit companiile să facă față provocărilor generate de noul context social, care sunt strategiile viitoare ce trebuie avute în vedere odată cu noua normalitate?

Iată câteva întrebări la care a răspuns Ionuț Gherle, CEO al companiei UCMS by AROBS în interviul cu AngajatorulMeu.ro. Citește interviul cu Ionuț Gherle AICI