Investiţie în sănătatea psihică a angajaţilor tăi după pandemie
soft-True-HR

Investiţie în sănătatea psihică a angajaţilor tăi

Investiţie în sănătatea psihică a angajaţilor tăi

Lectură de 2 minute

Multe companii au demonstrat că puterea unui software de HR le oferă angajaților autonomia și responsabilitatea lucrului de acasă. Continuarea activităţii în contextul unei crize sanitare poate reprezenta pentru multe companii o provocare menită să închege sau să deconecteze angajații unei organizaţii.

Citește și:

» Tendințele și evoluția pieței soluțiilor de HR în contextul pandemiei
» Cum ajută digitalizarea departamentele de HR și payroll?

În acest sens, mulţi manageri au făcut apel la tehnologie şi s-au focusat şi pe întâlniri în online informale, pe lângă clasicele teleconferințe. De la aplicarea unor coffee break-uri în online, până la împărtășirea hobby-urilor, fiecare angajat a avut ocazia să spargă bariere protocolare. Toate acestea, împreună cu un soft pentru resurse umane performant, au contribuit la păstrarea unui flow natural al activităţii de “birou”.

Un soft de gestiune a resurselor umane este o metodă de a reduce stresul în rândul angajaților
sanatate psihica

Nu este suficient pentru o organizație să fie pregătit din punct de vedere tehnic pentru work from home. Numeroasele schimbări se întrevăd și în stilul de viață al acestora și le poate afecta performanța profesională.

Nu este ușor să completezi rapoarte cu copiii în camera de alături sau cu televizorul pornit pe fundal. Însă este ușor să facilitezi procesele administrative cu un soft destinat administrării resurselor umane care îți ajută angajatul să facă față stresului. Pentru că volumul mare de muncă nu ține cont de pandemie.

Astfel, ai un angajat fericit care știe că obiectivul de muncă a fost completat rapid și se poate bucura de timpul petrecut cu cei dragi, asigurându-i confortul psihic pe care îl transmite în familie.

Cine nu dorește să își organizeze timpul și să aibă un stil de viață sănătos?
sanatatea psihica a angajatilor

Ne propunem mereu asta, dar nu reușim întotdeauna. Principalul motiv des invocat este stresul care îți poate influența viața personală dar și profesională. Acesta se transmite din mediul professional și poate să afecteze viața de familie a fiecărui angajat.

Încearcă să apelezi la un soft HR ce va impacta semnificativ modul în care firmele își gestionează forța de muncă. True HR și dp-Payroll oferă soluții personalizate pentru fiecare companie în parte, așa cum Google sau Amazon face recomandări de produse croite pentru fiecare consumator în parte.

Companiile performante înțeleg că resursa umană este un activ ce contribuie la rezultatele business-ului. Nu ezita când vine vorba de a investi într-o soluție care reduce timpul de îndeplinire a sarcinilor. Vei porni la drum cu angajați mai fericiți și cu un flux de lucru eficient. Ai grijă de sănătatea angajaților tăi. Igiena de lucru se va vedea și în propriul business.