Există doar anumite industrii pe care se pliază True HR și dp-Payroll?
Există doar anumite industrii pe care se pliază True HR și dp-Payroll

Există doar anumite industrii pe care se pliază True HR și dp-Payroll?

Există doar anumite industrii pe care se pliază True HR și dp-Payroll?

Lectură de 3 minute

Într-o lume dictată tot mai mult de tehnologie, a nu profita de avantajele pe care aceasta le oferă este o risipă de timp, energie și, implicit, oportunități. Cu siguranță de pe urma investițiilor avem numai de câștigat. Investim într-un soft care automatizează sarcinile din departamentele de HR și Payroll, sarcinile manuale repetitive sunt automatizate, astfel încât avem timp să ne concentrăm atenția asupra echipei și să alocăm mai multă atenție pentru a elabora strategii de bussines.

Citește și:

» Află cum poți planifica turele angajaților în contextul pandemic
» 5 lucruri pe care să le ai în vedere atunci când cumperi o aplicație HR

Cât despre soluțiile software, putem spune că există o diversitatea atât de mare, încât se găsește o soluție potrivită pentru orice tip de afacere. În cazul celor două softuri ale companiei noastre, True HR și dp-Payroll de fapt lucrurile stau invers: ele se potrivesc pentru orice tip de companie, indiferent de domeniul în care aceasta activează.

Customizare în cel mai mic detaliu conform nevoilor specifice ale companiei tale

Există doar anumite industrii pe care se pliază True HR și dp-Payroll

În contextul în care digitalizarea a prins contururi atât de evidente, presiunea ca performanța produselor software să avanseze vertiginos este direct proporțională cu nevoile actuale ale societății.

Avansul tehnologic s-a produs fără îndoială. Iar acesta se manifestă precum un răspuns imediat la noua modalitate de lucru care se modifică de la an la an. În acest context care dă naștere unor nevoi noi, diferite de cele deja existente, noi punem mare preț pe colaborarea cu partenerii noștri.

Astfel, ne concentrăm în principal eforturile pentru a le putea identifica și analiza nevoile.

În prima etapă, construim o hartă a modului în care departamentele de resurse umane și salarizare își desfășoară activitatea. Suntem atenți la detaliile modului de lucru, investigăm toate elemente componente.

În a doua etapă, căutăm elementele comune: știm care sunt funcționalitățile existente și cum le putem plia pe nevoile identificate. În cazul în care se ivesc situații noi, primim provocarea cu bucurie și creăm o modalitate de a răspunde la ea.

Cât despre importul datelor, ne integrăm cu platforme consacrate precum SAP, Workday precum și cu alte platforme similare (eJobs, BestJobs pentru modulul de recrutare), astfel încât importul se realizează în doar câțiva pași.

 Lucrăm constant la proiecte noi

Așa facem ca atât True HR, cât și dp-Payroll să fie potrivite pentru orice companie din orice industrie. În prezent, atât softul de resurse umane, cât și softul de salarizare sunt folosite de peste 500 de companii din următoarele industrii:

– Medicală și farmaceutică;
– Bancară și Asigurări;
– Mass-Media și Advertising;
– Transport;
– Construcții;
– Distribuție și producție;
– IT;
– Servicii BPO;
– Retail;
– Automotive;
– Servicii.

Utilizatorul poate face propriile configurări

La implementarea softurilor, după ce se configurează în concordanță cu nevoile utilizatorului, se pot defini propriile acțiuni. Tocmai pentru că pot interveni situații noi care trebuie gestionate într-un mod aparte. Cu sprijin din partea echipei de suport, vei putea să operezi singur datele. Softurile oferă o foarte mare flexibilitate și ușurință de utilizare.

38 de funcționalități, din care poți alege doar exact pe acelea de care ai nevoie

Fiind un software HR complet, True HR deține 19 module care propune funcționalități foarte detaliate. La rândul său, dp-Payroll deține tot 19 module. Posibil ca o companie mai mare să aibă nevoie de mai multe funcționalități pentru a administra personalul. În schimb, unele companii cu număr de angajați redus are alte nevoi. De aceea, alegerea modulelor este lăsată strict la latitudinea ta. Și asupra unei decizii poți reveni oricând. Dacă în timp se conturează noi necesități, poți completa portofoliul de module în orice moment.                                                                                                             

Realizează trecerea de la proceduri manuale la proceduri automatizate

Schimbarea adeseori este benefică și aduce avantaje. Cu toate acestea, se întâmplă ca uneori să fim destul de reticenți. Astfel, adesea alegem să rămânem blocați în sarcini repetitive din cauza că simțim că deținem un control deplin asupra fiecărei operații pe care o facem. Totuși, de cele mai multe ori, această opțiune consumă timp și energie. Softurile pentru HR și Payroll sunt foarte stabile și fără îndoială, extrem de competente. Formulele pe baza cărora funcționează sunt corecte și dau rezultate precise. Deci nu doar că vei câștiga mai mult timp, dar și munca devine mai ușor de realizat.


semnatura