Idei și soluții de viitor, împărtășite la HR Summit
Banner post-HR Summit

[video] Idei și soluții de viitor, împărtășite la HR Summit powered by UCMS by AROBS

[video] Idei și soluții de viitor, împărtășite la HR Summit powered by UCMS by AROBS

Lectură de 2 minute

HR Summit 2022 powered by UCMS by AROBS a avut loc la Cluj-Napoca joi, 17 noiembrie. Peste 200 de specialiști HR, manageri sau lideri de organizații au luat parte la evenimentul organizat la Golden Tulip Ana Dome, unde în centrul atenției s-au aflat schimbările din industria resurselor umane. Au fost împărtășite și discutate idei și perspective pentru viitorul mediului de lucru, și s-au dezbătut soluții concrete pentru provocările întâlnite în diverse industrii.

Prezentările susținute în cadrul expo-conferinței au inclus subiecte precum: transparentizarea salariilor, beneficii extrasalariale, agilitatea din organizații, creierul uman și schimbările acestuia, sau despre optimizarea spațiului de lucru pentru cresterea productivitatii muncii.

Citește și:

Schimbările din organizații, discutate într-un panel moderat de Ionuț Gherle

În prima parte a evenimentului, Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS, a moderat un panel despre cum arată organizațiile în 2022 și cum s-au adaptat la perioadele dificile prin care au trecut. Subiectele au fost discutate alături de Carmen Avramescu, HR Director TenarisSilcotub România, Camelia Drama, HR Director Medicover și Cristina Uleșan, Director HR Brico Depôt Romania.

În cadrul unui dialog deschis, acestea au împărtășit din experiența personală despre schimbările din interiorul organizațiilor din care fac parte, au vorbit despre soluțiile eficiente de adaptare la un nou mediu de lucru, programele interne și beneficiile acordate angajaților, darși despre digitalizarea proceselor administrative și nivelul de adaptabilitate al personalului la utilizarea tehnologiei.

Dacă dorești să afli mai multe despre subiectele discutate în cadrul panelului, te invităm să-l urmărești integral în format video.

Workshopuri multiple dedicate specialiștilor HR

HR Summit a inclus de asemenea mai multe workshop-uri susținute de traineri specializați, axate pe nevoile și provocările din industria resurselor umane. Printre acestea, s-au numărat ateliere de lucru dedicate schimbărilor legislative, ateliere pentru o recrutare eficientă, discuții despre îmbunătățirea mediului profesional, workshopuri legate de micro-management vs. leadership, reziliență în perioade dificile, wellbeing, dar au fost abordate și alte subiecte de interes din domeniul HR. Profesioniștii din industria resurselor umane au făcut schimb de idei și au găsit împreună metode eficiente de a face față schimbărilor de pe piața muncii.

Soluția True HR in Touch, testată la standul UCMS by AROBS

În spațiul expozițional din cadrul evenimentului, participanții au avut posibilitatea de a încerca soluția True HR in Touch, care facilitează accesul la portalul angajatului printr-un chioșc ușor de utilizat.

Echipa UCMS by AROBS, prezentă la HR Summit, a prezentat particularitățile soluției digitale, ce oferă angajaților posibilitatea de a gestiona în sistem self-service numeroase procese, fără a mai implica departamentul de resurse umane, care se poate concentra astfel pe alte activități.