HR Summit 2022, o vedere amănunțită asupra resurselor umane
Banner HR Summit

HR Summit 2022, o vedere amănunțită asupra domeniului resurselor umane

HR Summit 2022, o vedere amănunțită asupra domeniului resurselor umane

Lectură de 2 minute

HR Summit powered by UCMS by AROBS are loc la Cluj-Napoca, joi, 17 noiembrie, după o perioadă de pauză. Evenimentul reunește peste 200 de profesioniști de resurse umane, lideri de organizații, manageri de companii sau traineri, care vor discuta despre provocările apărute în organizații urma pandemiei. Conferința își propune să vină cu soluții pentru noile situații întâlnite în cadrul diferitelor industrii, astfel încât să existe o organizare eficientă și o comunicare optimă în companii.

Citește și:

În prima parte a evenimentului, vor avea loc sesiuni de prezentări și paneluri, urmând ca în a doua parte a zilei să se desfășoare workshopuri care vor aborda teme precum: eficiență și reziliență în perioade dificile, modificări din codul muncii, recrutarea în domeniul IT, îmbunătățirea mediului de lucru de la birou, micro-management vs. leadership și alte subiecte de interes pentru specialiștii HR.

Panel moderat de Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS

În cadrul HR Summit, Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS, va modera un panel în care vor fi discutate schimbările apărute după pandemie, programele interne dezvoltate de organizații, beneficiile acordate angajaților, dezvoltarea unor stiluri de leadership precum și despre digitalizarea proceselor din cadrul departamentelor de HR și payroll. Discuțiile din panel vor avea loc alături de Carmen Avramescu, HR Director TenarisSilcotub România, cea care va interveni online, Camelia Drama, HR Director Medicover și Cristina Uleșan, Director HR Brico Depôt Romania.

„Managerii și departamentele de HR sunt nevoite să contureze cât mai bine modelul de muncă hibrid, astfel încât să dea cât mai mult randament. Totodată, managerii sunt nevoiți să facă acest lucru având grijă să implementeze și o modalitate de lucru care să creeze un echilibru real între nevoile angajatului și cele ale angajatorului”, a spus Ionuț Gherle, cu referire la subiectele de discuție din cadrul conferinței HR Summit.

Soluția True HR in Touch poate fi testată în cadrul evenimentului

Participanții la eveniment vor avea ocazia să testeze soluția True HR in Touch, cea care permite accesul la portalul angajatului. Funcționalitatea dezvoltată de UCMS by AROBS are un mod intuitiv de utilizare, și permite vizualizarea de către angajați a datelor personale, a fluturașilor de salariu, inițierea diverselor cereri, eliberarea unor adeverințe și multe altele, asigurând o comunicare transparentă și optimizată în cadrul companiilor.

Speakerii prezenți la HR Summit powered by UCMS by AROBS

Alături de cei prezențati anterior, printre speakerii care vor mai lua parte la ediția din acest an a HR Summit se regăsesc și: Mirela Boca, HR Manager Neogen/Best Jobs, Adela Negru, Chief Human Resources Officer, NTT Data Romania, Dan Koblinski, Country Director la Capgemini Engineering, dar și alți specialiști din industrie.

Printre întrebările la care vor fi căutate răspunsuri în cadrul evenimentului, se numără următoarele:

  • Cum contribuie companiile la dezvoltarea angajaților și la retenția lor în organizație?
  • Cum îi mențin motivați și productivi atunci când sunt în permanență îngrijorați de viitorul lor?
  • Cum integrează organizațiile în cultura lor noile sisteme de lucru?

Toate aceste subiecte, dar și altele de interes pentru domeniul resurselor umane, vor fi abordate în cadrul HR Summit powered by UCMS by AROBS. Această ediție a evenimentului propune o radiografie a departamentelor de HR, dezbate situații și propune posibile soluții pentru companii.