Odată cu transformarea digitală gestionarea pontajului este mai ușoară
Odată cu transformarea digitală gestionarea pontajului angajaților este mai ușoară

Odată cu transformarea digitală gestionarea pontajului angajaților este mai ușoară

Odată cu transformarea digitală gestionarea pontajului angajaților este mai ușoară

Lectură de 2 minute

Realitatea ultimului an ne-a determinat să conștientizăm că putem face lucrurile diferit. Putem să ne depășim limitele, să ne descoperim forța interioară care ne împinge să ne dorim mai mult, să ajutăm și să fim cât mai aproape de ceilalți. Pentru noi, tehnologia reprezintă personalitatea noastră și ne definește caracterul.

Citește și:

» Modul nou în True HR – Semnează electronic documentele angajaților
»
 Tendințele și evoluția pieței soluțiilor de HR în contextul pandemiei

De aceea, ne bucurăm că transformarea digitală a luat amploare pentru că ne permite să ne explorăm tot mai mult această pasiune și să gândim soluții eficiente, astfel încât departamentele de HR să își desfășoare activitatea într-un mod optim. Ne bucurăm că putem răspunde la nevoi, că primim provocări zi de zi, că suntem în permanență în alertă atunci când vine vorba de avansul tehnologic.

Odată cu transformarea digitală gestionarea pontajului angajaților este mai ușoară 1

Ultimul an ne-a confirmat credința după care ne ghidăm activitatea: promptitudinea este cheia spre calitate. Pentru că reușim să fim acolo în momentele în care partenerii au cea mai mare nevoie, le oferim siguranță și, nu în ultimul rând, încredere. Analizăm nevoile actuale și venim cu soluții.

Așa se face că, de curând, am lansat modulul Work from Home. Noul model de lucru a generat nevoi noi în gestionarea pontajului din cauza muncii la distanță și a mixul dintre munca la birou și telemunca. Astfel, utilizarea unui sistem pontaj electronic a devenit o necesitate.

Cum te ajută True Work from Home?

Modulul WFH îți oferă o viziune clară asupra activității angajaților, facilitând comunicarea dintre departamentul de HR și angajați. Pe lângă acestea, funcționalitatea te ajută să gestionezi mai ușor echipele de lucru, atât cele care lucrează remote, cât și cele care optează pentru munca hibrid.

Până la urmă, vorbim de fluidizarea procesului de administrare al personalului prin eliminarea erorilor de pontare.

  • Managementul eficient al activității departamentelor de resurse umane, în special pentru echipele la distanță, reprezintă mai mult o atitudine, o mentalitate sau un aspect al culturii companiei decât o simplă alegere a soluțiilor software. Vorbim despre încredere și respect. Totuși, gestionarea pontajului angajaților la momentul actual este plin de provocări. Unii angajați lucrează de la birou, unii lucrează de acasă sau remote, iar unii chiar preferă să îmbine cele două tipuri de muncă în cadrul aceleiași zile (desigur, în funcție de politica firmei și flexibilitatea angajatorului). De aceea, prin crearea funcționalității WFH în aplicația True HR asigurăm partenerilor noștri confort, oferindu-le posibilitatea de a ține o evidență clară asupra pontajului,” afirmă Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS. 
Mai multe detalii despre beneficiile noii funcționalități găsiți în articolul de mai jos:
https://angajatorulmeu.ro/cum-poti-eficientiza-procesele-de-hr-si-comunicarea-cu-angajatii-in-contextul-muncii-la-distanta/