Păstrează o evidență clară asupra activității cu dp-Rapoarte Complexe!
Banner - Păstrează o evidență clară asupra activității companiei cu dp-Rapoarte Complexe

Păstrează o evidență clară asupra activității companiei cu dp-Rapoarte Complexe!

Păstrează o evidență clară asupra activității companiei cu dp-Rapoarte Complexe!

Lectură de 3 minute

Pentru a crea strategii de personal eficiente, este important să ai o evidență clară asupra modului în care se desfășoară lucrurile în compania ta. În acest fel, poți analiza fiecare segment în parte și îți vei da seama care sunt activitățile care se desfășoară în condiții optime și care nu. Iar pentru a realiza această analiză detaliată, ai nevoie de rapoarte. Cu ajutorul lor, poți vedea, în cifre, care este situația reală în fiecare sector de activitate. Astfel, îți vei da seama care sunt plusurile și care sunt minusurile și vei ști unde să intervii. În acest proces, dp-Rapoarte Complexe îți vine în ajutor.

Citește și:

» Ce avantaje îți oferă modulul True Semnătură Electronică?
» Cu dp-Dublă Autentificare securitatea datelor din dp-Payroll este garantată

Generează automat un set de rapoarte

Această funcționalitate din dp-Payroll permite generarea automată a unui set de rapoarte alese de utilizator. Prin urmare, scapi de întocmirea lor manuală, reducând timpul de lucru alocat acestei sarcini. Rapoartele se emit rapid, pe baza informațiilor din sistem. Astfel, poți vedea toate acțiunile care sunt înregistrate, într-un set de rapoarte extrem de detaliate.

Între rapoartele care se pot genera automat cu ajutorul acestui modul se remarcă:

1. Interogările

Interogările sunt o serie de acțiuni care se pot opera în dp-Payroll, având rolul de a justifica operațiunile care au loc. De fapt, este vorba despre un tip de rapoarte foarte detaliate, care definesc datele din sistem. Datele din interogări sunt extrase în urma unor filtre presetate, cum ar fi, anumite: câmpuri, tabele, criterii de selecție etc. Rapoarte din interogări te vor ajuta să analizezi concret și specific, în cel mai mic detaliu, acțiunile în funcție de categoriile și subcategoriile sale.

2. Rapoartele Word

În acest caz ne referim la acele rapoarte Word create anterior și care au următoarele tipuri de date: generale sau salariale, care pot fi simple, grupate pe case de sănătate sau grupate pe puncte de lucru. În cazul rapoartelor Word a căror grupare este pe case de sănătate sau pe puncte de lucru, putem opta pentru opțiunea de a scrie fiecare subraport într-un fișier separat. În situațiile în care se optează pentru această acțiune, se va crea câte un fișier separat pentru fiecare casă de sănătate, respectiv pentru fiecare punct de lucru.

3. Statele de Plată

dp-Payroll îți permite să generezi rapoarte complexe asupra statelor de plată emise anterior. Cu alte cuvinte, centralizează într-un singur document, toate informațiile de care ai nevoie legate de statele de plată: când au fost emise, de cine, valori etc.

4. Fluturașii de salarii

Vizualizează situația fluturașilor de salarii pe care sistemul îi generează automat prin funcționalitatea dp-Fluturași via e-mail. În acest raport, vei putea analiza următoarele date grupate pe puncte de lucru, CNP, e-mail și marcă.

5. Notele contabile

Vezi situația notelor contabile gestionate cu dp-Note Contabile. Soluția permite generarea unor rapoarte detaliate asupra înregistrărilor lor.

6. Declarațiile

Poți vedea statusul declarațiilor din sistem: declarație de sănătate, declarație ITM etc.

Întocmește rapoarte speciale pentru a avea o viziune completă

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Pastreaza-o-evidenta-clara-asupra-activitatii-companiei-cu-dp-Rapoarte-Complexe-1.gif

Există o categorie aparte de rapoarte care se pot crea cu ajutorul acestui modul. Este vorba aici de rapoarte care se vor exporta în fișiere Excel. Această categorie de rapoarte satisface nevoia utilizatorilor de a combina datele obținute din mai multe rapoarte dp-Payroll pentru obținerea rezultatului dorit.

De ce să alegi această funcționalitate?

Cu siguranță dp-Raporte Complexe automatizează procesul de întocmire al rapoartelor, ajutându-te să reduci timpul de lucru. Mai mult decât atât, te eliberezi de sarcinile manuale, repetitive, ceea ce va contribui la optimizarea activității. În același timp, asiguri un management solid asupra departamentului financiar-contabil, având o evidență concretă asupra întregii activități. Pe baza rapoartelor astfel generate, ai acces la toate datele legate de activitatea salariaților ceea ce te va ajuta să iei măsurile necesare și pentru a crea strategii care să aducă plus valoare companiei.

semnatura-echipa-UCMS