Generează fișa postului pentru angajații tăi direct din aplicația True HR
fisa-postului

Generează fișa postului pentru angajații tăi direct din aplicația True HR

Generează fișa postului pentru angajații tăi direct din aplicația True HR

Lectură de 3 minute

Fișa postului este un document util în cadrul companiilor. De la ea pornesc majoritatea proceselor de resurse umane precum recrutarea, trainingul angajaților pentru adaptarea lor la activitatea companiei, și, cel mai important, parcursul lor profesional. De aceea în aplicația True HR am dezvoltat un mecanism care permite generarea automată a fișei de post care poate fi personalizat în functie de specificațiile dorite.

Citește și:

» Modulul Work From Home – o nouă funcționalitate în soluția True HR
» Generează adeverința de salariat din aplicațiile True HR și dp-Payroll!

Suntem mai aproape de nevoile partenerilor noștri cu fiecare nouă funcționalitate sau modificare adusă în soluțiile noastre.

Cum scopul nostru este să îndeplinim nevoi cât mai specifice, orice solicitare a partenerilor noștri se transformă într-un obiectiv. Astfel reușim să concretizăm cât mai multe funcționalități.

Opțiunea de generare fișa de post te ajută să gestionezi mai eficient sarcinile angajaților. Cu fișa postului, atât managerul, cât și angajatul vor avea o imagine mai clară asupra atribuțiilor specifice fiecărui post în parte.

De ce am ales dezvoltarea acestei funcționalități?

Procesul de administrare personal este complex, indiferent că vorbim de echipe mici sau mari. Organizarea în cel mai mic detaliu aduce o varietate de beneficii. Iar scopul nostru acesta este: să ajutăm departamentele de resurse umane să gestioneze cât mai eficient personalul și să aibă o evidență cât mai clară asupra proceselor și a activității.

Fișa postului este un document foarte important într-o companie. De aceea, prin posibilitatea generării ei direct din soluția True HR și personalizarea pe nevoile specifice ale fiecărui partener în parte, oferim posibilitatea de a-ți crea o organigramă detaliată asupra posturilor și sarcinilor aferente din compania ta.

Cum funcționează?

Fișa postului este biblia oricărui angajat. De aceea am integrat în aplicația noastră posibilitatea generării ei pe baza informațiilor deja existente. Mai exact, în secțiunea „Post” din True HR pentru fiecare poziție din cadrul companiei tale poți introduce toate detaliile legate de specificațiile postului, astfel obții fișa postului personalizată pentru fiecare angajat.

De exemplu, poți menționa sarcinile și responsabilitățile specifice fiecărui post în parte, precum și competențele pe care trebuie să le dețină persoana care va îndeplini sarcinile. De asemenea, se pot menționa și calificările profesionale, experiența și educația, alături de toate informațiile importante.

Odată introduse aceste detalii, poți genera automat fișa postului pentru fiecare poziție din cadrul companiei tale. Iar formatul se configurează în funcție de nevoile tale. Pentru ca fișa postului să fie cât mai potrivită, aplicația permite colectarea informațiilor pe secțiuni: adică se poate stabili locul din softul de resurse umane True HR de unde se pot prelua datele.

Această funcționalitate se personalizează în funcțiile de nevoile fiecărei companii. Astfel că fișa postului se generează automat din aplicația True HR, dar pe baza unei configurări făcute de noi în funcție de solicitarea partenerilor.

Fișa de post generată din True HR este editabilă. Astfel că managerii HR o pot modifica și manual.

Care este rolul acestei funcționalități?

Funcționalitatea „fișa postului” este utilă pentru angajator și angajat deopotrivă.

Angajatorul va avea o viziune mai clară asupra posturilor din firma sa și atribuțiilor pe care trebuie să le respecte angajații. Astfel, în procesul de evaluare a angajaților se va putea urmări precis dacă salariatul își respectă atribuțiile. Dar va putea măsura performanța atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ.

Înainte ca fișa postului să ajungă la angajat aceasta va fi validată de către supervizor. Se asigură că în acest mod sarcinile și atribuțiile unui post sunt respectate întocmai.

Personalul poate accesa fișa postului direct din portalul angajatului. Sarcinile pe care trebuie să le întocmească sunt specificate în fișa de post, astfel că va ști de la început care este rolul său în companie și ce obiective trebuie să atingă.

Soluțiile True HR și dp-Payroll îndeplinesc nevoile a peste 500 de parteneri

Experiența de 24 de ani pe piața soluțiilor software din România ne ajută să devenim tot mai buni. Ne adaptăm constant la cerințele pieței pentru a oferi partenerilor noștri siguranță și eficiență. Prin transformarea digitală a departamentelor de resurse umane, timpul alocat pentru îndeplinirea sarcinilor administrative se reduce și câștigi timp pentru ceea ce contează. Dacă dorești mai multe informații despre soluțiile noastre, echipa UCMS by AROBS este aici pentru a te ghida. Ne poți contacta la [email protected] sau la 0720534424.

semnatura-echipa-UCMS