Folosește un soft dedicat pentru managementul personalului
managementul personalului

Folosește un soft dedicat pentru managementul personalului

Folosește un soft dedicat pentru managementul personalului

Lectură de 4 minute

Pentru ca o afacere cu mai mulți angajați să aibă succes, un aspect important de luat în considerare este managementul personalului. Numărul mare de documente al unui singur salariat este de multe ori greu de procesat și necesită mult timp. De asemenea, cererile angajaților primesc deseori răspuns după o perioadă îndelungată datorită volumului mare de muncă din HR. Totuși, există soluții digitale care să simplifice aceste proceduri administrative.

administrarea personalului

Într-o companie în care eficiența este un principiu de bază, managementul personalului trebuie efectuat la un nivel înalt. Un soft dedicat acestui scop îți va pune la dispoziție o evidență clară și organizată a informațiilor despre angajați. Vei avea astfel acces la tot parcusul său în organizație, de la angajare până la ultima zi petrecută în companie.

Centralizarea datelor de acest gen te ajută să ai o imagine de ansamblu asupra activității interne și să vizualizezi rapid un anumit document. Alte date cu o importanță majoră care au legătură cu managementul personalului și care pot fi gestionate cu un astfel de program sunt informații despre actele de identitate ale angajatului și datele bancare ale acestuia, necesare pentru un soft salarizare.

Gestionează eficient contractele de muncă și documentele angajaților

Operațiunile de mână repetitive pot fi date uitării atunci când folosești un program perfomant pentru managementul personalului. De asemenea, gestionezi electronic toate documentele salariaților: contracte de muncă, evidența controalelor medicale, cereri de concediu, rapoarte, învoiri, delegații. Totodată, ai la dispoziție și alte unelte digitale pentru a face eficientă munca specialiștilor de HR. Nu în ultimul rând, reduci considerabil birocrația deoarece digitalizarea îți va simplifica munca administrativă.

Experiența angajatului la locul de muncă este mult îmbunătățită prin digitalizarea operațiunilor legate de managementul personalului. Astfel, oamenii din organizația ta se vor simți mai confortabil știind că atunci când vor să trimită cereri de documente sau alte solicitări, acestea pot fi soluționate mai rapid prin proceduri tehnologizate.

Ieși în evidență pe piața de recrutare cu o soluție pentru managementul personalului

De asemenea, un program pentru managementul personalului te va ajuta să fii competitiv atunci când te afli într-un proces de recrutare. Angajații intrați recent pe piața muncii sunt foarte conectați la tehnologie. Din acest motiv, caută să se folosească de instrumente digitale pentru cât mai multe dintre activitățile zilnice. Astfel, poți prezenta în fața candidaților faptul că folosești soluții software pentru diverse operațiuni administrative. În acest mod, poți avea un avantaj major atunci când un specialist pe care îl dorești în organizația ta are de ales între mai multe locuri de muncă.

Printr-o aplicație cu care efectuezi managementul personalului, ai posibilitatea să generezi fișa postului pe baza informațiilor despre posturile din organigrama companiei. În ceea ce privește medicina muncii, ai la dispoziție istoricul controalelor medicale efectuate de către angajați, rezultatele analizelor și poți planifica reexaminarea angajaților.

Managementul personalului, simplificat prin utilizarea unui program dedicat

Totodată, ai opțiunea de a genera automat contracte de muncă, acte adiționale la contractul de muncă, decizii de desfacere a contractului de muncă, toate acestea în baza unor șabloane predefinite care să-ți facă munca mai ușoară. Un soft creat pentru managementul personalului te poate notifica în cazul în care expiră un contract sau alte documente cu termene stabilite. Această funcție este un beneficiu major, deoarece se evită situațiile complicate care apar la înnoirea unui act după data de expirare.

managementul personalului 2

Un alt aspect important este acela că poți ține evidența obiectelor de inventar predate angajatului. În acest fel, nu pierzi urma unor lucruri valoroase pentru desfășurarea activității. Aduci într-un singur loc toate informațiile esențiale pentru managementul personalului, iar gestionarea operațiunilor consumatoare de timp se simplifică într-un mod substanțial.

Soluții performante la nevoi complexe în ceea ce privește managementul personalului

Cu modulul True Administrare de Personal ai acces la funcții complexe pentru managementul personalului. Acestea te vor ajuta să gestionezi mult mai ușor documentele membrilor echipei tale, date personale, contracte de muncă și informații relevante pentru activitatea companiei. În acest fel, elimini procesele manuale și reduci la minim birocrația.

Accesul la sisteme informatice performante, care să sprijine bunul mers al organizației pe care o conduci este o necesitate în contextual actual. Mediul de afaceri se află într-o continuă digitalizare, care simplifică considerabil operațiunile administrative.

Soluțiile care să sprijine departamentul de HR, precum un program care ajută la managementul personalului sunt la mare căutare. Acestea eficientizează procedurile interne, iar angajații își pot organiza altfel timpul. Prin urmare, aceștia își pot îndrepta mai mult atenția spre elaborarea unor acțiuni care să dezvolte compania în diverse moduri.

Dacă ai nevoie de o soluție digitală pentru compania ta, apelează la serviciile noastre. Solicită un demo gratuit aici și hai să discutăm mai multe!

semnatura-echipa-UCMS