Femei Puternice | O campanie marca UCMS by AROBS și The Woman
femei puternice

„Femei Puternice în HR”, o campanie marca UCMS by AROBS și The Woman

„Femei Puternice în HR”, o campanie marca UCMS by AROBS și The Woman

Lectură de 3 minute

UCMS by AROBS, în colaborare cu publicația The Woman, dau startul campaniei „Femei puternice în HR”, în care va fi prezentată povestea unor femei de succes, din domeniul resurselor umane. Compania noastră dorește să sărbătorească femeile din domeniul HR, care contribuie semnificativ la relația dintre management și angajați, în organizațiile din care fac parte. Din acest motiv, va avea loc o serie de interviuri cu femeile-lider din departamentele de resurse umane, care își folosesc cunoștințele și abilitățile pentru a menține o bună colaborare a departamentelor interne și pentru a face față diverselor provocări care apar de-a lungul timpului.

Citește și:

» Retrospectiva anului 2021 pentru UCMS by AROBS
» Ce strategii de recrutare vor fi în prim-plan în anul 2022?

femei puternice 2

Sunt acele femei puternice care asigură bunul mers al lucrurilor în situațiile dificile, și au grijă să fie atente atât la nevoile personalului, cât și al conducerii unei companii. De asemenea, elaborează și dezvoltă strategii pentru creșterea fericirii oamenilor din organizații, fiind un factor cheie în retenția de personal. De asemenea, femeile puternice din HR se implică în viața comunității și caută moduri prin care companiile din care fac parte pot sprijini oamenii sau mediul înconjurător.  

Scopul campaniei

Subiectele abordate în interviu sunt despre parcursul lor profesional, despre metodele folosite pentru gestionarea situațiilor mai complicate, dar și despre oameni și strategiile care fac o diferență pozitivă în fiecare companie. În plus, în cadrul campaniei „Femei puternice în HR”, dorim să aflăm mai multe despre cum arată viața lor în afara job-ului și prin ce moduri își iau energia necesară pentru o nouă săptămână de muncă.

Statisticile domeniului resurelor umane

femei puternice 3

La nivel global, peste 70% din persoanele care activează în domeniul HR sunt femei, rolul acestora fiind decisiv în administrarea de personal și în comunicarea dintre management și salariați. Studiul celor de la HR Club, „Starea funcțiunii de HR din România” (2020), arată faptul că 85% din cei care lucrează în HR în țară noastră sunt femei. La nivel de industrii, procentul cel mai ridicat de femei în domeniul resurselor umane se afla în industria farmaceutică și sănătate, iar cel mai scăzut în domeniul banking, asigurări și producție insutrială, cu 83%.  

Ne dorim să scoatem în evidență lucrurile pe care aceste femei puternice din HR le realizează pentru bunul mers al companiilor. Domeniul resurselor umane este esențial pentru relații profesionale sănătoase în cadrul organizațiilor, și pentru o comunicare cât mai eficientă între profesioniști.

Interviuri cu femei puternice din HR

Prin urmare, în colaborare cu publicația The Woman, vom prezenta zece interviuri cu femei puternice din domenii precum IT, banking, producție, contabilitate, retail, servicii și altele. Materialele își propun să prezinte calitățile lor leadership, ideile inovative pe care le implementează în cadrul companiilor, modalitățile de gestionare cu succes a relației dintre angajat și angajator, dar și alte aspecte din activitatea profesională sau referitoare la stilul lor de viață.

Te invităm să descoperi povestea doamnelor din campania „Femei puternice în HR” pe site-ul The Woman.

semnatura-echipa-UCMS